Ubytování ve městě El Almicerán

Město El Almicerán se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě El Almicerán nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě El Almicerán

Hotel Rural Ibipozo
Hotel Rural Ibipozo

8,6 / 10 (106 hodnocení)

Hotel Rural Ibipozo se nachází v El Almicerán, 65 km od Cazorly, a nabízí restauraci, bar a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Na místě je soukromé neplacené parkoviště. Všechny pokoje mají TV s plochou obrazovkou. Některé pokoje mají terasu nebo balkon. Všechny pokoje mají vlastní koupelnu s vanou, bidetem a toaletními potřebami zdarma. K dispozici je ložní prádlo a ručníky. V hotelu si můžete zahrát minigolf. Hotel Rural Ibipozo stojí 50 km od Úbedy a 16 km od Arroyo Frio. Pozo Alcon je 12 km daleko.

Cortijo El Rey
Cortijo El Rey

7,9 / 10 (15 hodnocení)

Cortijo El Rey se nachází ve městě Vista Hermosa a nabízí venkovní bazén. Tento venkovský dům se nachází na úpatí pohoří Sierras de Cazorla v přírodní rezervaci Segura y las Villas a nabízí bezplatné parkoviště. Každý dům v rustikálním stylu s dřevěnými prvky má světlé ložnice a obývací pokoj s jídelnou, TV a krbem. V kuchyni je mikrovlnná trouba a nádobí. K dispozici jsou ručníky, ložní prádlo a koupelna s masážní vanou. Cortijo El Rey má zařízenou terasu s grilem. V okruhu 15 km najdete řadu živých barů a tradičních restaurací. Okolní příroda je ideální pro outdoorové aktivity, jako je pěší turistika. Do Jaenu je to 100 km.