Ubytování ve městě El Acebo de San Miguel

Město El Acebo de San Miguel se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě El Acebo de San Miguel nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě El Acebo de San Miguel

La Trucha del Arco Iris
La Trucha del Arco Iris

9,5 / 10 (309 hodnocení)

La Trucha del Arco Iris se nachází v El Acebo de San Miguel a nabízí výhled na hory, zahradu, sdílený lounge a terasu. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Každý den se podává snídaně formou bufetu, kontinentální a vegetariánská. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Bed and breakfast stojí 40 km od římských dolů Las Médulas a 16 km od hradu Ponferrada. La Trucha del Arco Iris leží 83 km od letiště León a za příplatek zajišťuje kyvadlovou dopravu na letiště.

Albergue Casa Rural La Rosa del Agua
Albergue Casa Rural La Rosa del Agua

9 / 10 (537 hodnocení)

Albergue Casa Rural La Rosa del Agua se nachází v El Acebo de San Miguel a nabízí výhled na hory, zahradu, sdílený lounge, terasu a bar. Wi-Fi je dostupné zdarma. Ve vlastní koupelně najdete sprchu, bezplatné toaletní potřeby a fén. Každé ráno se podává vegetariánská nebo veganská snídaně formou bufetu. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a cyklistice. Na místě si lze půjčit jízdní kola. Albergue Casa Rural La Rosa del Agua stojí 40 km od římských dolů Las Médulas a 17 km od hradu Ponferrada. Na letiště León je to 83 km.

Albergue La Casa Del Peregrino
Albergue La Casa Del Peregrino

8,4 / 10 (716 hodnocení)

Albergue La Casa Del Peregrino se nachází v El Acebo de San Miguel, 40 km od římských dolů Las Médulas. Nabízí ubytování se zahradou, bezplatným soukromým parkovištěm, společným lounge a terasou. Nabízí restauraci, business centrum, službu concierge a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Na skleničku můžete zajít do baru. V hostelu se podává kontinentální snídaně. Albergue La Casa Del Peregrino stojí 16 km od hradu Ponferrada a 38 km od jezera Carucedo. Na letiště León je to 84 km.

Hostal Rural La Casa del Peregrino
Hostal Rural La Casa del Peregrino

8,2 / 10 (255 hodnocení)

Hostel Rural La Casa del Peregrino se nachází uprostřed přírody v El Acebo de San Miguel. La Casa del Peregrino má pokoje s psacím stolem a TV. Všechny pokoje mají vlastní koupelnu s vanou nebo sprchou. Hosté mohou využívat sdílený lounge a bazén vzdálený 400 metrů. Albergue La Casa del Peregrino nabízí neplacené parkoviště. Snídaně a večeře se podávají v Albergue La Casa del Peregrino, který se nachází 400 metrů od silnice Camino de Santiago.