Ubytování ve městě Ea

Město Ea se nachází v regionu Baskicko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Ea nabízíme 12 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Ea

Caserío Ea
Caserío Ea

9,8 / 10 (29 hodnocení)

Caserío Ea se nachází v obci Ea v Baskicku, 44 km od lanovky Artxanda. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm. Apartmán má terasu, výhled na hory, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. K dispozici je také mikrovlnná trouba, toustovač, kávovar a rychlovarná konvice. Caserío Ea stojí 45 km od katedrály a divadla Arriaga. Na letiště Bilbao je to 44 km.

Apikale
Apikale

9,7 / 10 (35 hodnocení)

Ubytování se nachází v Ea, vedle mysu Apikale, 80 km od San Sebastiánu, a nabízí bezplatné Wi-Fi a zahradu. Do Bilbaa je to 54,5 km. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Některé apartmány mají posezení a/nebo terasu s výhledem na moře. Ve vlastní koupelně najdete bezplatné toaletní potřeby a fén. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Hosté mohou relaxovat ve společném salonku nebo se věnovat různým aktivitám, jako je potápění, cyklistika a rybaření. Apikale leží 88 km od Zarautzu a 54 km od Barakalda. Apikale leží 51 km od letiště Bilbao.

EA playa montaña45'GUGGEMHEIN
EA playa montaña45'GUGGEMHEIN

9,4 / 10 (12 hodnocení)

EA playa montaña45'GUGGEMHEIN nabízí ubytování s výhledem na hory, restaurací, barem a kasinem, asi 1,5 km od pláže Eako. Apartmán sídlí v budově z roku 2003, 49 km od lanovky Artxanda a katedrály Santiago. Apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okolí se můžete věnovat potápění, rybaření a cyklistice. Na místě je k dispozici bowlingová dráha. Apartmán je vzdálený 49 km od divadla Arriaga a vlakového nádraží Abando. Letiště Bilbao je vzdáleno 48 km.

Martina Lapiko
Martina Lapiko

9,3 / 10 (106 hodnocení)

Martina Lapiko se nachází v Ea, 200 metrů od pláže Eako a 47 km od lanovky Artxanda. Nabízí výhled na řeku, bar a bezplatné Wi-Fi. Apartmán má balkon, výhled na město, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a myčkou nádobí a vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. K vybavení patří sporák, mikrovlnná trouba, toustovač a kávovar. V okolí se lze věnovat pěší turistice a rybaření. Martina Lapiko stojí 47 km od katedrály a divadla Arriaga. Na letiště Bilbao je to 46 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Casa Rural Andutza
Casa Rural Andutza

9,3 / 10 (91 hodnocení)

Casa Rural Andutza se nachází v Ea, 2 km od pláže Ea. Tento venkovský dům nabízí zahradu se zařízenou terasou a grilem, bezplatné Wi-Fi a působivý výhled. Dům se vyznačuje kombinací dřeva a kamene a nabízí světlé pokoje a obývací pokoj s TV. V kuchyni je sporák a mikrovlnná trouba a v koupelně je vana. K dispozici je herna, knihovna a tenisový kurt. Casa Rural Andutza se nachází 10 minut jízdy od parku Urdaibai. Okolní příroda je ideální pro outdoorové aktivity, jako je pěší turistika. Do centra Ea s rušnými bary a baskickými restauracemi dojedete za 5 minut. Bilbao je 45 minut jízdy autem a San Sebastian je 100 km daleko.

Apartamentos Ea Astei
Apartamentos Ea Astei

9,3 / 10 (39 hodnocení)

V ubytování Apartamentos Ea Astei máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Apartamentos Ea Astei se nachází 10 km od obce Gernika a nabízí venkovní bazén a vířivku. Nachází se 5 km od pláže Ea a nabízí bezplatné Wi-Fi. Každý prostorný dům má otevřený obývací pokoj s TV s plochou obrazovkou a krbem. V dobře vybavené kuchyni najdete pračku, sporák a kávovar.Větší dům má také vlastní terasu s venkovním nábytkem a působivým výhledem na hory. V moderní koupelně najdete sprchu a fén. Apartamentos Ea Astei stojí 10 km od pláží Laida a Laga a 10 minut jízdy autem od přístavu Elantxobe. Do Bilbaa dojedete za 45 minut. Na místě je neplacené parkoviště.

Salabardoa Ea
Salabardoa Ea

9,1 / 10 (25 hodnocení)

Salabardoa Ea se nachází v Ea, 90 metrů od pláže Playa Eako a 47 km od lanovky Artxanda, a nabízí výhled na hory. Tento apartmán nabízí výhled na město a moře a bezplatné Wi-Fi. Apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří anglicky, španělsky a baskicky. Apartmán je vzdálený 47 km od katedrály v Santiagu a 48 km od divadla Arriaga. Letiště Bilbao je ve vzdálenosti 47 km.

Urdaibai Etxea
Urdaibai Etxea

9 / 10 (698 hodnocení)

V ubytování Urdaibai Etxea máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Urdaibai Etxea se nachází 2,1 km od pláže Eako a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Prázdninový dům má TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu s toaletními potřebami zdarma, fénem a sprchou. Urdaibai Etxea podává snídani formou bufetu nebo kontinentální snídani. K dispozici je sluneční terasa. Hosté v Urdaibai Etxea mohou využívat zahradu a v okolí se věnovat pěší turistice a rybaření. Prázdninový dům je vzdálený 48 km od lanovky Artxanda a katedrály v Santiagu. Na letiště Bilbao je to 48 km.

Hotel Ermintxo
Hotel Ermintxo

8,9 / 10 (228 hodnocení)

Hotel Ermintxo se nachází v Ea, 2,8 km od pláže Eako, a nabízí ubytování se zahradou, bezplatným soukromým parkovištěm, terasou a restaurací. Tento 1hvězdičkový hotel nabízí bezplatné Wi-Fi a bar. Ubytování je nekuřácké a stojí 44 km od lanovky Artxanda. Všechny pokoje mají psací stůl, TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu, ložní prádlo a ručníky. V okolí hotelu Ermintxo se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a cyklistice. Ubytování je vzdálené 45 km od katedrály a divadla Arriaga. Na letiště Bilbao je to 44 km.

Apartamento, junto al mar
Apartamento, junto al mar

8,6 / 10 (11 hodnocení)

Apartamento se nachází méně než 1 km od pláže Eako, 48 km od lanovky Artxanda a katedrály Santiago. junto al mar nabízí ubytování v Ea. Nabízí zahradu, gril, výhled do zahrady a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům je vzdálený 49 km od divadla Arriaga a vlakového nádraží Abando. Na letiště Bilbao je to 48 km.

Bekale
Bekale

8,5 / 10 (379 hodnocení)

Bekale je penzion situovaný v baskickém městě Ea, jen 100 metrů od pláže Ea. Nabízí vytápěné pokoje s Wi-Fi zdarma. K dispozici je i sdílený lounge a jídelna s TV. Penzion poskytuje ubytování v moderních, individuálně řešených pokojích v různých barevných tónech s nádhernými velkými krajinářskými tisky na zdech. Všechny jsou dále vybavené TV s plochou obrazovkou a mají vlastní koupelnu s toaletními potřebami zdarma. Lze využít i službu praní prádla. Každé 2 hodiny odjíždějí autobusy do pobřežního města Lekeitio a do Gerniky. Personál na turistických informacích hostům rád podá informace o okolí. Bekale se nachází 45 minut jízdy od Bilbaa a 75 minut od San Sebastiánu (po dálnici AP8). Poblíž je bezplatné veřejné parkoviště.

Urdaibai Apartament
Urdaibai Apartament

8,4 / 10 (35 hodnocení)

V ubytování Urdaibai Apartament máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Urdaibai Apartament se nachází u pláže v Ea, 2,7 km od pláže Playa Eako a 44 km od lanovky Artxanda. Tento apartmán má výhled na moře a hory a bezplatné Wi-Fi. Apartmán má ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 45 km od katedrály a divadla Arriaga. Na letiště Bilbao je to 44 km.