Ubytování ve městě Duruelo

Město Duruelo se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Duruelo nabízíme 7 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Duruelo

Duruelo Mountain Suites
Duruelo Mountain Suites

9,7 / 10 (118 hodnocení)

Duruelo Mountain Suites se nachází v Duruelo de la Sierra, 24 km od Černé laguny Urbión, a nabízí ubytování se zahradou, bezplatným soukromým parkovištěm, terasou a restaurací. Tento 4hvězdičkový hotel nabízí bar a klimatizované pokoje s bezplatným Wi-Fi a vlastní koupelnou. Výhled směřuje na hory. Všechny pokoje mají šatní skříň, TV s plochou obrazovkou a některé také balkon. Nechybí ani bezpečnostní schránka. Duruelo Mountain Suites podává každé ráno snídani formou bufetu. Personál nepřetržitě otevřené recepce vám poskytne informace. Na letiště Burgos je to 101 km.

Casa peñasBLANCAS en Duruelo de la sierra Soria 12personas
Casa peñasBLANCAS en Duruelo de la sierra Soria 12personas

9,6 / 10 (30 hodnocení)

Casa peñasBLANCAS en Duruelo de la sierra Soria 12personas se nachází přibližně 23 km od Černé laguny Urbión a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem na hory. Tento prázdninový dům nabízí neplacené soukromé parkoviště, sdílený lounge a bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má 6 ložnic, 3 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. K dispozici jsou také 3 koupelny s bidetem, sprchou, vanou, bezplatnými toaletními potřebami a fénem. K dispozici je také gril. Na letiště Burgos je to 101 km.

Eco Urbion
Eco Urbion

9,5 / 10 (77 hodnocení)

Eco Urbion se nachází v klidném prostředí, 1 km od města Duruelo de la Sierra. Nabízí pokoje na ekologické farmě se zvířaty a zeleninovou zahradou. Všechny pokoje mají vlastní terasu, dřevěné podlahy, krb a vlastní koupelnu. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Eco Urbion má velkou zahradu, kde se můžete podílet na farmářských úkolech a vychutnat si své produkty. Za 10 minut dojdete k veřejnému bazénu. V Duruelo de la Sierra najdete bary, restaurace a supermarkety. Hora Pico de Urbión je vzdálená 8 km a jezero Laguna Negra 15 km. Do města Soria dojedete autem za 50 minut.

La Hosteria de Castroviejo
La Hosteria de Castroviejo

9,3 / 10 (85 hodnocení)

Tento útulný venkovský hotel se nachází v Duruelo de la Sierra v provincii Soria, 7 km od Castroviejo. Nabízí vytápěné pokoje s výhledem na vesnici nebo hory a salonek s krbem. La Hosteria de Castroviejo má světlé pokoje s jedinečným rustikálním interiérem, odhalenými dřevěnými trámy a kamennými zdmi. Všechny mají svíčky, jemné osvětlení, TV, posezení a vlastní koupelnu. V okruhu 5 minut chůze najdete řadu barů, restaurací a obchodů. La Hosteria se nachází 200 metrů od kostela San Miguel Arcángel a středověkého hřbitova. Mezi oblíbené aktivity v okolí patří pěší turistika a nedaleko vede trasa GR 86. Kaňon Río Lobos je vzdálený 40 minut jízdy. La Hosteria de Castroviejo leží 55 km od Soria a 80 minut jízdy od Burgosu.

Casa La Escondida
Casa La Escondida

9,2 / 10 (16 hodnocení)

Casa La Escondida se nachází ve městě Duruelo, 34 km od přírodního parku Hayedo de Tejera Negra. K dispozici je také patio. Prázdninový dům má 4 ložnice, plně vybavený kuchyňský kout s lednicí a sporákem a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 96 km.

Casa Rómulo
Casa Rómulo

8,5 / 10 (740 hodnocení)

Casa Rómulo se nachází v půvabné kamenné budově v centru města Duruelo de la Sierra a nabízí pokoje s výhledem na hory. Má restauraci a atraktivní zahradu s terasou. Casa Rómulo má jednoduše zařízené pokoje v rustikálním stylu. K dispozici je bezplatné Wi-Fi, TV a vlastní koupelna. Můžete si vychutnat místní horskou kuchyni, jako je dřevem pečené maso a divoké houby z okolního lesa. Pohoří Sierra de Urbión je ideální pro pěší turistiku a do přírodních rezervací Sierra de Cebollera a Cañon del Río Lobos dojedete autem za necelou hodinu. Hotel stojí pouhých 50 metrů od vesnického kostela a středověkého hřbitova. Duruelo de la Sierra leží 50 minut jízdy od Soria a méně než 100 km od Burgosu.

Hostal Restaurante Torreblanca
Hostal Restaurante Torreblanca

7,9 / 10 (369 hodnocení)

Hostal Restaurante Torreblanca se nachází ve městě Duruelo de la Sierra, 9 km od Černé laguny Urbión, a nabízí řadu zařízení včetně restaurace, baru, zahrady a bezplatného Wi-Fi. Hotel poskytuje pokojovou službu a organizuje výlety. Všechny pokoje v penzionu mají psací stůl, terasu s výhledem do zahrady, vlastní koupelnu, TV s plochou obrazovkou, ložní prádlo a ručníky. Nechybí ani šatní skříň. Hostal Restaurante Torreblanca podává kontinentální nebo anglickou/irskou snídani. Na letiště Burgos je to 72 km.