Ubytování ve městě Duesaigües

Město Duesaigües se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Duesaigües nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Duesaigües

Cal Camilo
Cal Camilo

8,7 / 10 (20 hodnocení)

V ubytování Cal Camilo máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Cal Camilo se nachází v Duesaigües, 27 km od zábavního parku PortAventura, a nabízí balkon, zahradu a bezplatné Wi-Fi. Nabízí výhled do zahrady a terasu. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 4 koupelny se sprchou. K dispozici jsou také 4 koupelny s vanou a fénem, ručníky a ložní prádlo. Prázdninový dům stojí 27 km od zábavního parku Ferrari Land a 36 km od přístavu Tarragona. Na letiště Reus je to 27 km.

Cal Valero
Cal Valero

7,8 / 10 (18 hodnocení)

V ubytování Cal Valero máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Cal Valero se nachází v Duesaigües, 27 km od zábavního parku PortAventura a 28 km od zábavního parku Ferrari Land. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Apartmán má posezení s TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu s fénem a sprchou. Některé apartmány mají terasu a/nebo balkon s výhledem na město nebo hory. Cal Valero stojí 36 km od přístavu Tarragona a 35 km od kongresového paláce Palacio de Congresos. Na letiště Reus je to 27 km.

Apartamentos Les Moreres
Apartamentos Les Moreres

7,3 / 10 (25 hodnocení)

Apartamentos Les Moreres se nachází v malé vesnici Duesaigües, 20 km od města Reus. Nabízí společnou zahradu a gril. Klimatizované apartmány mají bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Každý apartmán se 2 ložnicemi má obývací pokoj s pohovkou a TV. V kuchyni je sporák a mikrovlnná trouba. V koupelně je sprcha. Apartamentos Les Moreres nabízí sdílený lounge a hernu s kulečníkem a fotbalovými stoly. Na požádání je k dispozici bezplatná kyvadlová doprava na letiště Reus. Na místě si lze pronajmout jízdní kola. Restaurace a supermarket jsou vzdálené 200 metrů. K přehradě Riudecanyes je to jen 1 km. Za 30 minut dojedete k mnoha plážím na pobřeží Costa Dorada. Zábavní park Port Aventura je vzdálený 25 km.