Ubytování ve městě Donamaría

Město Donamaría se nachází v regionu Navarra ve státě Španělsko. Celkově ve městě Donamaría nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Donamaría

Hostal Rural Donamariako Benta
Hostal Rural Donamariako Benta

9,4 / 10 (206 hodnocení)

Tento rodinný venkovský dům se nachází v Navarrě, 45 minut jízdy od Pamplony a San Sebastiánu. Nabízí pokoje s výhledem na půvabnou zahradu s řekou. Donamariako Benta má pokoje zařízené ve venkovském stylu s dřevěnými podlahami a stropními trámy. Ve všech najdete TV a vlastní koupelnu s fénem. Donamariako Benta má bar a knihovnu s výběrem knih a hudby. K dispozici je také úschovna kol. Personál vám pomůže s plánováním výletů do Navarry a Baskicka. Přírodní rezervace Señorío de Bertiz je vzdálená pouhých 10 minut jízdy.

Olazahar
Olazahar

9 / 10 (58 hodnocení)

Olazahar se nachází v Donamaríi a nabízí terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Tento apartmán se nachází 43 km od vlakového nádraží Saint Jean de Luz a kostela Saint-Jean-Baptiste. Apartmán má balkon, výhled na hory, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavený kuchyňský kout s lednicí a sporákem a 1 koupelnu s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je zahrada a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Olazahar stojí 34 km od vlakového nádraží Hendaye a výstaviště FICOBA. Na letiště San Sebastián je to 36 km.