Ubytování ve městě Dodro

Město Dodro se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Dodro nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Dodro

Alojamiento cerca de Padrón
Alojamiento cerca de Padrón

8,4 / 10 (11 hodnocení)

Alojamiento cerca de Padrón se nachází v Dodru, 33 km od katedrály Santiago de Compostela, 16 km od ostrova Cortegada a 35 km od kongresového centra Santiago de Compostela. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a tenisu. Chata má 3 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem do zahrady. Chata stojí 37 km od vyhlídky a 49 km od vlakového nádraží Pontevedra. Na letiště Santiago de Compostela je to 45 km.

Casa melreiras
Casa melreiras

Casa melreiras se nachází přibližně 17 km od ostrova Cortegada a nabízí ubytování s výhledem na řeku, společným lounge a balkonem. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 7 ložnic, obývací pokoj, kabelovou TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří německy, anglicky, španělsky a holandsky. V okolí se lze věnovat cyklistice. Prázdninový dům stojí 35 km od kongresového centra Santiago de Compostela a 36 km od vyhlídky. Na letiště Santiago de Compostela je to 44 km.