Ubytování ve městě Dicastillo

Město Dicastillo se nachází v regionu Navarra ve státě Španělsko. Celkově ve městě Dicastillo nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Dicastillo

Apartamento turístico Gala
Apartamento turístico Gala

9,9 / 10 (7 hodnocení)

Apartamento turístico Gala se nachází v Dicastillo, 50 km od Pamplonské katedrály, a nabízí ubytování s terasou, bezplatným Wi-Fi a přepážkou s turistickými informacemi. Tento apartmán se nachází 47 km od parku Ciudadela a kongresového centra Baluarte. Klimatizovaný apartmán má 1 ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu s vanou nebo sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 47 km od Navarrské veřejné univerzity a univerzitního muzea. Na letiště Pamplona je to 47 km.

Casa de Landa
Casa de Landa

8,9 / 10 (43 hodnocení)

V ubytování Casa de Landa máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa de Landa se nachází v Dicastillo, 47 km od Navarrské veřejné univerzity a muzea Navarry. V okolí se můžete věnovat pěší turistice. Nabízí výhled do zahrady a bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má balkon, výhled na město, 4 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 48 km od parku Ciudadela a kongresového centra Baluarte. Na letiště Pamplona je to 47 km.