Ubytování ve městě Derroñadas

Město Derroñadas se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Derroñadas nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Derroñadas

MI CASA DE DERROÑADAS
MI CASA DE DERROÑADAS

9,4 / 10 (15 hodnocení)

MI CASA DE DERROÑADAS se nachází ve městě Derroñadas, 23 km od autobusového nádraží Soria, 24 km od muzea Numantino a 25 km od náměstí Mayor Soria Plaza. Nabízí výhled na hory a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Prázdninový dům má 6 ložnic, kuchyň s lednicí a sporákem a 4 koupelny s bidetem, toaletními potřebami zdarma a pračkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům je vzdálený 45 km od Černé laguny Urbión. Na letiště Logroño-Agoncillo je to 119 km.

Casa Peña Guardavistas
Casa Peña Guardavistas

9,3 / 10 (6 hodnocení)

Casa Peña Guardavistas se nachází v obci Derroñadas, pouhých 23 km od autobusového nádraží Soria, a nabízí zahradu, terasu a sdílenou kuchyň. 24 km od muzea Numantino a 25 km od náměstí Mayor Soria Plaza. Prázdninový dům má 3 oddělené ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň a 2 koupelny. V okolí se lze věnovat lyžování. Prázdninový dům je vzdálený 45 km od Černé laguny Urbión. Na letiště Logroño-Agoncillo je to 118 km.

Derroñadas . Casa con enorme jardín y tenis.
Derroñadas . Casa con enorme jardín y tenis.

7 / 10 (20 hodnocení)

Derroñadas s výhledem na hory. Casa con enorme jardín y tenis. Nabízí ubytování s terasou a kávovarem, asi 24 km od muzea Numantino. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tento prázdninový dům má 5 ložnic, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 3 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 25 km od náměstí Mayor Soria Plaza a 44 km od Černé laguny Urbión. Na letiště Logroño-Agoncillo je to 118 km. Casa con enorme jardín y tenis..