Ubytování ve městě Dego

Město Dego se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Dego nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Dego

El Jornu
El Jornu

9,7 / 10 (20 hodnocení)

El Jornu se může pochlubit svěží zahradou, grilem a terasou s výhledem na hory. Tento venkovský dům se nachází v obci Cangas de Onís, 20 km od jezera Covadonga. Tento vytápěný dům s odhalenými dřevěnými trámy má obývací pokoj s krbem a TV s plochou obrazovkou. K dispozici je jídelní kout a kuchyň se sporákem, nádobím a myčkou nádobí. K dispozici je také pračka. El Jornu se rozkládá na 2 podlažích a má 3 dvoulůžkové ložnice s manželskou postelí a ložnici s oddělenými postelemi. Každá ložnice má šatní skříň a vlastní koupelnu s vanou, bezplatnými toaletními potřebami a fénem. Na místě a v okolí se můžete věnovat celé řadě aktivit včetně cyklistiky, pěší turistiky a kanoistiky. Parkování na místě je zdarma. Kostel Cangas de Onís je vzdálený 1,7 km. Restaurace, obchody a bary jsou vzdálené 2 minuty jízdy. Do Ovieda dojedete autem za 1 hodinu.

Ribera del Sella
Ribera del Sella

9,2 / 10 (15 hodnocení)

V ubytování Ribera del Sella máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Ribera del Sella se nachází v Cangas de Onís a nabízí zázemí pro grilování a ubytování s kuchyní. Na místě je zdarma k dispozici Wi-Fi a soukromé parkoviště. Apartmány mají terasu, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu s vanou nebo sprchou. Všechny apartmány mají balkon s výhledem na hory. Na místě je dětské hřiště. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Ribera del Sella leží 48 km od Gijónu. Na letiště Asturias je to 107 km.

Casa Marian
Casa Marian

8,8 / 10 (40 hodnocení)

Casa Marian se nachází 3 km od Cangas de Onís v Asturii. Nabízí svěží zahradu a sluneční terasu. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Všechny pokoje mají dlážděnou podlahu a šatní skříň. Nechybí ani TV. Ve vlastní koupelně najdete vanu a bezplatné toaletní potřeby. K dispozici jsou také ručníky. Casa Marian má dřevěný piknikový stůl a zahradní nábytek. K dispozici je také sdílený lounge s krbem a jídelním stolem. Snídaně a večeře jsou k dispozici pouze pro hosty. Na místě a v okolí se můžete věnovat celé řadě aktivit včetně rybaření na řece Sellě, pěší turistiky a kanoistiky. Casa Marian se nachází v centru Cangas de Onís, 1,5 km od restaurací a obchodů. Puente Romano je vzdálené 1,5 km a Parres 7 km. Na letiště Asturias je to 100 km. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.