Ubytování ve městě Das

Město Das se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Das nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Das

Cal Barné, eco-apartament a Das amb jardí
Cal Barné, eco-apartament a Das amb jardí

9,2 / 10 (6 hodnocení)

V ubytování Cal Barné, eco-apartament a Das amb jardí máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Cal Barné, eco-apartament a Das amb jardí se nachází v obci Das, 43 km od lyžařského střediska Vall de Núria, a nabízí terasu, zahradu a bezplatné Wi-Fi. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a lyžování. Apartmán má 2 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Apartmán má lyžárnu a gril. Cal Barné, eco-apartament a Das amb jardí je vzdálený 2 km od obce Masella a 11 km od lyžařského střediska La Molina. Na letiště Andorra-La Seu d'Urgell je to 45 km.

Dúplex Das Can Serrat
Dúplex Das Can Serrat

7,9 / 10 (7 hodnocení)

Dúplex Das Can Serrat se nachází asi 43 km od lyžařského střediska Vall de Núria a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem do zahrady. Tento apartmán s bezplatným Wi-Fi je vzdálený 1,8 km od obce Masella a 11 km od golfového klubu Real Club de Cerdaña. Apartmán má terasu, výhled na hory, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je zahrada a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a lyžování. Dúplex Das stojí 11 km od lyžařského střediska La Molina. Can Serrat je 17 km daleko. Na letiště Andorra-La Seu d'Urgell je to 45 km.

Apartamento Can Serrat
Apartamento Can Serrat

7,8 / 10 (9 hodnocení)

Apartmán Can Serrat se nachází v obci Das, 43 km od lyžařského střediska Vall de Núria, a nabízí terasu, zahradu a bezplatné Wi-Fi. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a cyklistice. Apartmán má terasu, výhled na hory, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu s vanou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 1,8 km od obce Masella a 11 km od klubu Real Club de Golf de Cerdaña. Letiště Andorra–Apartamento Can Serrat stojí 45 km od letiště La Seu d'Urgell.

Mas Cal Gintó
Mas Cal Gintó

Mas Cal Gintó se nachází v obci Das, 44 km od lyžařského střediska Vall de Núria, a nabízí terasu, zahradu a bezplatné Wi-Fi. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a cyklistice. Chata má 2 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, kabelovou TV, plně vybavenou kuchyň a balkon s výhledem na hory. Chata má dětské hřiště, gril a lyžárnu. Mas Cal Gintó stojí 3,3 km od Maselly a 11 km od Real Club de Golf de Cerdaña. Na letiště Andorra-La Seu d'Urgell je to 44 km.