Ubytování ve městě Cuñaba

Město Cuñaba se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Cuñaba nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Cuñaba

La casuca de cuñaba
La casuca de cuñaba

10 / 10 (1 hodnocení)

La casuca de cuñaba se nachází v Cuñaba, 12 km od Desfiladero de la Hermida a 18 km od kostela Santa Maria de Lebeña. Nabízí terasu a výhled do zahrady. Tento prázdninový dům je vzdálený 29 km od kláštera Santo Toribio de Liebana a 30 km od stezky Cares Trail. Prázdninový dům má 1 ložnici, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Na místě je zahrada a v okolí se můžete věnovat pěší turistice. La casuca de cuñaba stojí 35 km od jeskyně Soplao a 47 km od paláce Sobrellano. Na letiště Santander je to 91 km.

Alojamiento Rural Casa La Mata.
Alojamiento Rural Casa La Mata.

9 / 10 (1 hodnocení)

Alojamiento Rural Casa La Mata se nachází v Cuñaba, 12 km od Desfiladero de la Hermida, 18 km od kostela Santa Maria de Lebeña a 29 km od kláštera Santo Toribio de Liebana. Nabízí zahradu, terasu a bar. K dispozici je také balkon. Chata má 4 ložnice a plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Chata stojí 30 km od stezky Cares Trail a 35 km od jeskyně Soplao. Alojamiento Rural Casa La Mata leží 91 km od letiště Santander.