Ubytování ve městě Cuéllar

Město Cuéllar se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Cuéllar nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Cuéllar

Albergue de Cuéllar
Albergue de Cuéllar

9,6 / 10 (11 hodnocení)

Albergue de Cuéllar se nachází ve městě Cuéllar v Kastilii a Leonu, 30 km od hradu Peñafiel. Všechny pokoje v hostelu mají sdílenou koupelnu se sprchou. Hosté Albergue de Cuéllar se mohou v Cuéllaru a okolí věnovat různým aktivitám včetně pěší turistiky. Na letiště Valladolid je to 74 km.

Alojamientos Terrabuey
Alojamientos Terrabuey

9,5 / 10 (44 hodnocení)

Alojamientos Terrabuey se nachází v obci Cuéllar, 30 km od hradu Peñafiel, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a posezením. Apartmány mají TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu se sprchou a fénem a kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí. K dispozici je také mikrovlnná trouba, varná deska, toustovač a kávovar. Na místě je terasa a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Letiště Valladolid je vzdáleno 74 km.

LA MORERIA, alojamiento turístico
LA MORERIA, alojamiento turístico

8,9 / 10 (24 hodnocení)

V ubytování LA MORERIA, alojamiento turístico máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. LA MORERIA, alojamiento turístico se nachází 30 km od hradu Peñafiel a nabízí ubytování s balkonem. Všechny apartmány mají pračku, TV, pohovku a psací stůl. V kuchyni je lednice, sporák, myčka nádobí a kávovar. V okolí se lze věnovat lyžování. Na letiště Valladolid je to 74 km.

Aparthotel Santa Marina
Aparthotel Santa Marina

8,8 / 10 (245 hodnocení)

Aparthotel Santa Maria se nachází v kastilském městě Cuéllar, pouhých 200 metrů od náměstí Plaza Mayor. Nabízí tiché apartmány s bezplatným Wi-Fi a TV. Aparthotel Santa Maria poskytuje apartmány a studia s kuchyňským koutem se sklokeramickou varnou deskou, mikrovlnnou troubou a kávovarem. Některé pokoje jsou klimatizované. Na požádání je k dispozici fén, žehlička a toustovač. Hotel má snadný přístup k dálnici A-601, která spojuje Valladolid a Madrid. Valladolid a Segovia jsou vzdálené 40 minut jízdy a do Madridu dojedete asi za 1,5 hodiny.