Ubytování ve městě Cruïlles

Město Cruïlles se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Cruïlles nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Cruïlles

Can Font de Muntanya Turisme Rural
Can Font de Muntanya Turisme Rural

9,9 / 10 (9 hodnocení)

V ubytování Can Font de Muntanya Turisme Rural máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Can Font de Muntanya Turisme Rural se nachází v Cruïlles a nabízí bezplatné Wi-Fi, venkovní bazén, zahradu a sdílený lounge. Ve vlastní koupelně najdete sprchu, bezplatné toaletní potřeby, fén a župany. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. Can Font de Muntanya Turisme Rural poskytuje službu praní prádla a business zázemí včetně faxu a kopírky. Na místě je terasa a v okolí se lze věnovat cyklistice. Can Font de Muntanya Turisme Rural stojí 31 km od mořské rezervace Medes Islands a 32 km od vlakového nádraží Girona. Na letiště Girona-Costa Brava je to 30 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Casa de campo del S.XVII
Casa de campo del S.XVII

9,5 / 10 (13 hodnocení)

Casa de campo del S.XVII se nachází asi 25 km od mořské rezervace Medes Islands a nabízí ubytování s výhledem na hory, grilem a balkonem. Tento prázdninový dům sídlí v budově ze 17. století, 31 km od vlakového nádraží Girona a 43 km od Dalího muzea. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou a vířivkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří anglicky a španělsky. Na místě je k dispozici terasa a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Casa de campo del S.XVII stojí 19 km od golfového hřiště Emporda a 20 km od golfového hřiště Playa de Pals. Na letiště Girona-Costa Brava je to 32 km.

Turisme Rural Mas Masaller
Turisme Rural Mas Masaller

9 / 10 (291 hodnocení)

V ubytování Turisme Rural Mas Masaller máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Mas Masaller je statek ze 13. století, který se stal stylovým hotelem, jen 3 km od La Bisbal d'Empordà. Nabízí bazén a bezplatnou půjčovnu kol. Mas Masaller má jedinečné pokoje zařízené starožitným nábytkem. K dispozici je bezplatné Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou a USB portem. V hotelu se podává pestrá snídaně s místními produkty. Večer si hosté mohou vychutnat domácí jídla. Na požádání jsou k dispozici obědové balíčky. K dispozici je dětské hřiště se stolním tenisem, herna a salonek. V zahradě je k dispozici gril. Hosté mohou využít bezplatnou dopravu do La Bisbal a na další zajímavá místa za příplatek.

BAIX EMPORDÀ. Increíble casa en pueblo medieval
BAIX EMPORDÀ. Increíble casa en pueblo medieval

6,7 / 10 (4 hodnocení)

BAIX EMPORDÀ. Increíble casa en pueblo středověké ubytování s terasou se nachází v Cruïlles, 25 km od mořské rezervace Medes Islands, 31 km od vlakového nádraží Girona a 43 km od Dalího muzea. Tento prázdninový dům je vzdálený 31 km od Pont de Pedra. Prázdninový dům má 4 ložnice, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, myčkou nádobí, pračkou, mikrovlnnou troubou a varnou deskou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 19 km od golfového hřiště Emporda a 20 km od golfového hřiště Golf Playa de Pals. Letiště Girona-Costa Brava je vzdálené 32 km. Increíble casa en pueblo středověk.