Ubytování ve městě Covielles

Město Covielles se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Covielles nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Covielles

L'Antojana del Cuera Llanes Aptos
L'Antojana del Cuera Llanes Aptos

9,4 / 10 (7 hodnocení)

V ubytování L'Antojana del Cuera Llanes Aptos máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. L'Antojana del Cuera Llanes Aptos se nachází v Covielles v Asturii, 29 km od Bufones de Pria. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm. Apartmány mají TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu s bidetem, sprchou a fénem a kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí. K dispozici je také mikrovlnná trouba, toustovač a kávovar. Na místě je terasa a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a windsurfingu. L'Antojana del Cuera Llanes Aptos stojí 35 km od La Cueva de Tito Bustillo a 40 km od jeskyně Soplao. Na letiště Santander je to 84 km.

Casa Rural La Guaxa
Casa Rural La Guaxa

9,2 / 10 (9 hodnocení)

Casa Rural La Guaxa se nachází ve městě Covielles, 40 km od golfového hřiště La Rasa de Berbes, 41 km od jeskyně Soplao a 45 km od stezky Cares Trail. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Bufones de Pria leží 26 km daleko a La Cueva de Tito Bustillo 32 km. Prázdninový dům má 1 ložnici, obývací pokoj s TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň. Desfiladero de la Hermida leží 46 km od prázdninového domu. Na letiště Santander je to 85 km.

El Corral de Encima, megustarural
El Corral de Encima, megustarural

El Corral de Encima, megustarural se nachází v Coviellesu a nabízí zahradu, sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, windsurfingu a tenisu. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 6 ložnic, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům je vzdálený 29 km od obce Bufones de Pria a 35 km od obce La Cueva de Tito Bustillo. Letiště Santander je vzdáleno 84 km.

Casa La Abuela
Casa La Abuela

6,8 / 10 (6 hodnocení)

Casa La Abuela se nachází v Coviellesu, pouhých 26 km od Bufones de Pria, a nabízí sdílený lounge, terasu a sdílenou kuchyň. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště. Tento prázdninový dům má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 2 koupelny s bidetem. V okolí se lze věnovat rybaření. Prázdninový dům stojí 33 km od La Cueva de Tito Bustillo a 40 km od golfového hřiště La Rasa de Berbes. Na letiště Santander je to 85 km.

Apartamento Vacacional Margus
Apartamento Vacacional Margus

Apartamento Vacacional Margus se nachází v Coviellesu, 32 km od La Cueva de Tito Bustillo a 40 km od golfového hřiště La Rasa de Berbes. Nabízí výhled na hory. 25 km od Bufones de Pria. Nabízí terasu a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má 3 ložnice, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, mikrovlnnou troubou a toustovačem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě si lze pronajmout auto. Apartamento Vacacional Margus stojí 41 km od jeskyně Soplao a 44 km od turistické stezky Cares Trail. Na letiště Santander je to 85 km.