Ubytování ve městě Covanera

Město Covanera se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Covanera nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Covanera

Casa Rural Los Tilos
Casa Rural Los Tilos

10 / 10 (1 hodnocení)

Casa Rural Los Tilos se nachází ve městě Covanera, 49 km od vlakového nádraží Burgos - Rosa de Lima, a nabízí výhled na hory. Tento prázdninový dům s 1 ložnicí má bezplatné Wi-Fi, TV s plochou obrazovkou, pračku a kuchyň se sporákem a myčkou nádobí. Na místě je zahrada a v okolí se můžete věnovat pěší turistice. Na letiště Burgos je to 54 km.

Hotel Rural Aguazul
Hotel Rural Aguazul

8,9 / 10 (281 hodnocení)

Hotel Rural Aguazul je 2hvězdičkový hotel ve městě Covanera. Tento 2hvězdičkový hotel nabízí bezplatné Wi-Fi a turistické informace. Hotel je nekuřácký a leží 49 km od vlakového nádraží Burgos - Rosa de Lima. Pokoje jsou vybavené TV s plochou obrazovkou. Pokoje mají vlastní koupelnu se sprchou, bezplatnými toaletními potřebami a fénem. Hotel Rural Aguazul poskytuje ubytování v pokojích s ložním prádlem a ručníky. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. V okolí hotelu Rural Aguazul se můžete věnovat pěší turistice, potápění a šnorchlování. Na letiště Burgos je to 54 km.