Ubytování ve městě Cotorrio

Město Cotorrio se nachází v regionu Baskicko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Cotorrio nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Cotorrio

Apartamento Rural Zuri
Apartamento Rural Zuri

8,8 / 10 (27 hodnocení)

Apartamento Rural Zuri se nachází v Cotorriu, 12 km od výstaviště Bilbao a 16 km od stanice metra San Mamés, a nabízí výhled do zahrady. Nabízí výhled na moře a hory a je vzdálen 7,5 km od mostu Vizcaya. Apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 16 km od stadionu San Mamés a 17 km od konferenčního centra a koncertní síně Euskalduna. Na letiště Bilbao je to 17 km.

Pequeña cabaña rodeada de verde y cerca de todo
Pequeña cabaña rodeada de verde y cerca de todo

8,3 / 10 (12 hodnocení)

Pequeña cabaña rodeada de verde nabízí terasu a výhled do zahrady. y cerca de todo se nachází v Cotorriu, 11 km od mostu Vizcaya a 14 km od výstaviště Bilbao. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 1 samostatnou ložnici, plně vybavenou kuchyň s mikrovlnnou troubou a lednicí a 1 koupelnu. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 18 km od stanice metra San Mamés a 19 km od stadionu San Mamés. Na letiště Bilbao je to 19 km.

Precioso Atico muy tranquilo y bien comunicado.
Precioso Atico muy tranquilo y bien comunicado.

8 / 10 (13 hodnocení)

Precioso Atico muy tranzo y bien comunicado. Nachází se v Cotorriu, 10 km od mostu Vizcaya, 13 km od výstaviště Bilbao a 17 km od stanice metra San Mamés. Tento apartmán má výhled na moře a hory a bezplatné Wi-Fi. Apartmán má 1 ložnici, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 18 km od stadionu San Mamés a konferenčního centra Euskalduna a koncertní síně. Na letiště Bilbao je to 18 km.