Ubytování ve městě Costa d'en Blanes

Město Costa d'en Blanes se nachází v regionu Mallorca ve státě Španělsko. Celkově ve městě Costa d'en Blanes nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Costa d'en Blanes

Villa Chef Cuisine
Villa Chef Cuisine

Villa Chef Cuisine se nachází v letovisku Costa d'en Blanes, 1,9 km od pláže Costa d'en Blanes a 2,1 km od pláže Punta Portals, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, fitness centrem a zahradou. Nabízí výhled na moře a hory a je vzdálen 2,4 km od pláže Hostalet. Vila má 5 ložnic, 5 koupelen, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. Vila nabízí řadu wellness zařízení včetně sauny a vířivky. Villa Chef Cuisine má gril. Ubytování je vzdálené 11 km od jachtařského klubu Palma a golfového hřiště Santa Ponsa. Na letiště Palma de Mallorca je to 18 km.

Villa Riviera
Villa Riviera

7 / 10 (3 hodnocení)

Villa Riviera se nachází v letovisku Costa d'en Blanes, 2,3 km od pláže Costa d'en Blanes a 2,7 km od pláže Hostalet, a nabízí gril a klimatizaci. Tato vila nabízí výhled na moře, zahradu, soukromý bazén a bezplatné Wi-Fi. Vila má 5 ložnic, 4 koupelny, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. Vila stojí 2,8 km od pláže Punta des Carregador a 11 km od jachtařského klubu Palma. Villa Riviera stojí 18 km od letiště Palma de Mallorca.