Ubytování ve městě Cos

Město Cos se nachází v regionu Kantábrie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Cos nabízíme 8 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Cos

Apartamentos El Haya
Apartamentos El Haya

9,5 / 10 (147 hodnocení)

V ubytování Apartamentos El Haya máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Apartamentos El Haya se nachází v obci Cosgaya v údolí Liébana v národním parku Picos de Europa. Všechny apartmány jsou vytápěné a zařízené v rustikálním stylu s odhalenými trámy a dřevěným nábytkem. Mají obývací pokoj s TV, jídelní kout a plně vybavenou kuchyň. V koupelně je sprcha. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Apartamentos El Haya nabízí výhled na hory, pračku, ložní prádlo a ručníky. Personál recepce vám poskytne turistické informace. Fuente Dé leží 9 km daleko a do Potesu dojedete za 15 minut. Na letiště Santander je to 118 km. Na místě je neplacené parkoviště.

Apartamentos Río Cubo
Apartamentos Río Cubo

9,3 / 10 (207 hodnocení)

V ubytování Apartamentos Río Cubo máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Apartamentos Río Cubo se nachází 10 km od lanovky Fuente Dé a nabízí ubytování se zahradou, grilem a nepřetržitě otevřenou recepcí. Wi-Fi je zde dostupné zdarma. Apartmán má terasu, výhled na město, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. K dispozici je také mikrovlnná trouba, minibar, varná deska, kávovar a rychlovarná konvice. Apartamentos Río Cubo má také dětské hřiště. Ubytování je vzdálené 13 km od kláštera Santo Toribio de Liebana a 22 km od kostela Santa Maria de Lebeña. Na letiště Santander je to 117 km.

Casa TINUCA
Casa TINUCA

9 / 10 (8 hodnocení)

Casa TINUCA se nachází v Cosu v Kantábrii a nabízí ubytování s bezplatným soukromým parkovištěm. Hosté mohou relaxovat v zahradě. Apartmán je vzdálený 45 km od přístavu Santander a 46 km od letoviska Puerto Chico. Na letiště Santander je to 41 km.

Apartamentos Rurales Los Nogales
Apartamentos Rurales Los Nogales

8,9 / 10 (20 hodnocení)

Apartamentos Rurales Los Nogales se nachází v Cosgayi, 10 km od lanovky Fuente Dé a 14 km od kláštera Santo Toribio de Liebana. Nabízí výhled na hory a bezplatné Wi-Fi. Apartmány mají dlážděnou podlahu, plně vybavenou kuchyň s lednicí, satelitní TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu se sprchou a fénem. K dispozici je sporák, mikrovlnná trouba, toustovač a kávovar. Apartmán je vzdálený 23 km od kostela Santa Maria de Lebeña a 28 km od města Desfiladero de la Hermida. Na letiště Santander je to 118 km.

Posada Trisileja
Posada Trisileja

8,8 / 10 (616 hodnocení)

V ubytování Posada Trisileja máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Posada Trisileja se nachází v Cosu v severním Španělsku, 17 km od pobřeží. Na letiště Santander je to 42 km. Tento venkovský dům nabízí dvoulůžkové pokoje s manželskou postelí nebo oddělenými postelemi, individuálním topením, TV a vlastní koupelnou s fénem a toaletními potřebami zdarma. Pokoje mají výhled na hory a šatní skříň. K dispozici jsou turistické informace, úschovna zavazadel a služba praní prádla. Penzion Posada Trisileja se nachází 15 km od pobřežního města Comillas a 18 km od pohoří Sierra del Escudo de Cabuérniga. Přírodní rezervace Saja-Besaya je vzdálená 10 km.

Casas Rurales y Apartamentos La Hornera
Casas Rurales y Apartamentos La Hornera

8,7 / 10 (39 hodnocení)

La Hornera se nachází v srdci údolí Liébana v Kantabrii a nabízí výhled na pohoří Picos de Europa. Apartmány a vily v rustikálním stylu se nacházejí na rozsáhlém pozemku. Casas Rurales y Apartamentos La Hornera nabízí dobře vybavené vily a apartmány s trámovými stropy a tradičním zařízením. Všechny apartmány mají bezplatné Wi-Fi, kuchyň, TV a ústřední topení. Komplex má venkovní gril a krytou jídelní část. K dispozici je také neplacené parkoviště a úschovna zavazadel. K lanovce Fuente Dé a Potesu dojedete autem za 20 minut. Pláž Unquera je vzdálená 42 km. Personál recepce vám poskytne turistické informace.

Casona de Treviño
Casona de Treviño

8,6 / 10 (236 hodnocení)

Tento okouzlující venkovský dům z 18. století se nachází ve městě Treviño, uprostřed pohoří Cantabrian Picos de Europa. Nabízí atraktivní zahradu s úžasným výhledem do údolí. Casona de Treviño poskytuje pokoje s bezplatným Wi-Fi, TV a vlastní koupelnou. Každý pokoj je individuálně zařízený. Casona podává tradiční kantabrijská jídla k snídani, obědu a večeři. K dispozici je také bar a zahrada se stolním tenisem. Personál recepce vám poskytne informace o zajímavostech v okolí. V okolí vede mnoho skvělých turistických a cyklistických tras.

Casa con piscina en el corazón de Cantabria.
Casa con piscina en el corazón de Cantabria.

6 / 10 (10 hodnocení)

Casa con piscina en el corazón de Cantabria nabízí výhled do zahrady. Nabízí ubytování s terasou a balkonem, asi 45 km od přístavu Santander. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tato vila s 5 ložnicemi má bezplatné Wi-Fi, TV s plochou obrazovkou, pračku a kuchyň s lednicí a myčkou nádobí. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Vila stojí 46 km od Puerto Chico a festivalového paláce Santander. Na letiště Santander je to 41 km.