Ubytování ve městě Cortijos Nuevos

Město Cortijos Nuevos se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Cortijos Nuevos nabízíme 10 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Cortijos Nuevos

La Casa Del Valle
La Casa Del Valle

9,4 / 10 (8 hodnocení)

LA CASA DEL VALLE se nachází v Cortijos Nuevos a nabízí klimatizované ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Ubytování je vzdálené 76 km od Cazorly. Apartmán má 3 oddělené ložnice, 2 koupelny, plně vybavenou kuchyň s jídelním koutem a sporákem a obývací pokoj s TV s plochou obrazovkou. K dispozici je také gril. LA CASA DEL VALLE stojí 37 km od města Arroyo Frio a 51 km od města Riópar.

Albergue Hospedería Montaña Morciguillinas
Albergue Hospedería Montaña Morciguillinas

9,2 / 10 (23 hodnocení)

Albergue Hospedería Montaña Morciguillinas se nachází v Cortijos Nuevos a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, sezónní venkovní bazén, zahradu a sdílený lounge. K dispozici je pokojová služba a dětské hřiště. Hostel má terasu s výhledem na hory, restauraci a bar. Všechny pokoje v hostelu mají šatní skříň. Albergue Hospedería Montaña Morciguillinas poskytuje ubytování s vlastní koupelnou a ložním prádlem. Každé ráno se podává snídaně formou bufetu nebo bezlepková snídaně. Personál nepřetržitě otevřené recepce hostelu Albergue Hospedería Montaña Morciguillinas vám poskytne informace. Na letiště Albacete je to 147 km.

Cortijo De Ramón
Cortijo De Ramón

9 / 10 (97 hodnocení)

Cortijo De Ramón se nachází v Cortijos Nuevos a nabízí výhled na hory, sezónní venkovní bazén, zahradu, terasu a restauraci. Ve vlastní koupelně najdete bidet, bezplatné toaletní potřeby a fén. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Cortijo De Ramón stojí 147 km od letiště Albacete.

Casa Rural El Guijarral, Sierra de Cazorla
Casa Rural El Guijarral, Sierra de Cazorla

9 / 10 (2 hodnocení)

Casa Rural El Guijarral, Sierra de Cazorla se nachází v Cortijos Nuevos a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi a výhled na město. Vila s bezplatným soukromým parkovištěm a sdílenou kuchyní. Tato vila má 2 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 1 koupelnu s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je terasa a dětské hřiště. Letiště Albacete je vzdálené 144 km.

Villarrobles de Altamira
Villarrobles de Altamira

9 / 10 (1 hodnocení)

Villarrobles de Altamira se nachází v Cortijos Nuevos a nabízí venkovní bazén, sdílený lounge a terasu. Tato chata má vlastní bazén, zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Klimatizovaná chata má 9 ložnic, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 5 koupelen se sprchou a vanou. K dispozici je také 5 koupelen. V okolí se můžete věnovat rybaření. Na letiště Albacete je to 144 km.

Cortijo El Pino
Cortijo El Pino

8,8 / 10 (23 hodnocení)

Cortijo El Pino se nachází v Cortijos Nuevos a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu a terasu. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a cyklistice. Klimatizovaná chata má 6 ložnic, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 3 koupelny se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. Letiště Albacete je vzdálené 145 km.

El Rincón de Ramón II
El Rincón de Ramón II

8,7 / 10 (13 hodnocení)

V ubytování El Rincón de Ramón II máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. El Rincón de Ramón II se nachází v Cortijos Nuevos. Všechny apartmány mají posezení a jídelní kout. Na letiště Albacete je to 144 km.

El Rincón de Ramón
El Rincón de Ramón

8,5 / 10 (75 hodnocení)

V ubytování El Rincón de Ramón máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. El Rincón de Ramón se nachází v Cortijos Nuevos a nabízí ubytování s TV. Všechny apartmány mají klimatizaci, vlastní koupelnu a kuchyň s lednicí, mikrovlnnou troubou a toustovačem. Na letiště Albacete je to 144 km.

Casa Diosa Madre. Casa rural Cazorla
Casa Diosa Madre. Casa rural Cazorla

8 / 10 (7 hodnocení)

Casa Diosa Madre nabízí sezónní venkovní bazén a terasu. Casa rural Cazorla nabízí ubytování v Cortijos Nuevos s bezplatným Wi-Fi a výhledem do zahrady. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Vila má přímý přístup na balkon, 4 ložnice a plně vybavenou kuchyň. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Na letiště Albacete je to 144 km.

Casa Rural Engarbo en Parque de Cazorla
Casa Rural Engarbo en Parque de Cazorla

7,5 / 10 (2 hodnocení)

Casa Rural Engarbo en Parque de Cazorla se nachází v Cortijos Nuevos a nabízí terasu. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Klimatizovaná vila má 3 oddělené ložnice, plně vybavenou kuchyň a 2 koupelny. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Na letiště Albacete je to 144 km.