Ubytování ve městě Corras de la Puente

Město Corras de la Puente se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Corras de la Puente nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Corras de la Puente

Casa Gelina
Casa Gelina

9,8 / 10 (18 hodnocení)

V ubytování Casa Gelina máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Gelina se nachází asi 15 km od náměstí Plaza de España a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem do zahrady. K dispozici je také patio. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je zahrada s grilem a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Prázdninový dům stojí 16 km od náměstí Plaza de la Constitución a 15 km od univerzity Llamaquique Campus - Oviedo. Na letiště Asturias je to 62 km.

Casas La Xiuca
Casas La Xiuca

9,1 / 10 (38 hodnocení)

V ubytování Casas La Xiuca máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casas La Xiuca se nachází v Corras de la Puente, 15 km od náměstí Plaza de España a náměstí Plaza de la Constitución. Nabízí výhled na řeku, gril a bezplatné Wi-Fi. Venkovský dům má terasu, výhled na hory, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a myčkou nádobí a vlastní koupelnu se sprchou a fénem. K vybavení patří mikrovlnná trouba, toustovač a kávovar. Casas La Xiuca stojí 15 km od univerzity Llamaquique Campus - Oviedo a občanského rejstříku. Na letiště Asturias je to 61 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.