Ubytování ve městě Corral de Almaguer

Město Corral de Almaguer se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě Corral de Almaguer nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Corral de Almaguer

Casa Rural Mendoza
Casa Rural Mendoza

9,5 / 10 (208 hodnocení)

Casa Rural Mendoza se nachází v Corral de Almaguer a nabízí zahradu, sdílený lounge, terasu a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Na místě je soukromé parkoviště. Všechny pokoje jsou vybavené šatní skříní. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 116 km.

Casa Rural Monte Higueras
Casa Rural Monte Higueras

8,3 / 10 (3 hodnocení)

Casa Rural Monte Higueras se nachází v Corral de Almaguer, 45 km od náměstí Plaza Mayor Chinchon, 45 km od kostela Asuncion a 46 km od hradu Chinchon, a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, venkovní bazén a terasu. Tento venkovský dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tento venkovský dům má 3 ložnice, 3 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem do zahrady. Pro děti je připraveno dětské hřiště. Casa Rural Monte Higueras stojí 46 km od paláce Palacio Real de Aranjuez a 49 km od zahrad Prins. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 104 km.