Ubytování ve městě Conesa

Město Conesa se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Conesa nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Conesa

El Clos 1
El Clos 1

10 / 10 (2 hodnocení)

El Clos 1 se nachází ve městě Conesa, 28 km od kláštera Valbona de les Monges, 30 km od kláštera Poblet a 33 km od kláštera Santes Creus. Nabízí gril, výhled do zahrady a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Apartmán má 2 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Hosté mohou využívat krytý bazén. El Clos 1 stojí 35 km od muzea Igualada Muleteer a muzea kůže Igualada. Na letiště Reus je to 55 km.

El Clos 5
El Clos 5

10 / 10 (1 hodnocení)

El Clos 5 se nachází v obci Conesa, 28 km od kláštera Valbona de les Monges, a nabízí vířivku. Tento apartmán nabízí terasu a bezplatné Wi-Fi. Apartmán má 2 ložnice, kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a 1 koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Hosté mohou využívat krytý bazén a zahradu. El Clos 5 stojí 30 km od kláštera Poblet a 33 km od kláštera Santes Creus. Na letiště Reus je to 55 km.

El Clos 2
El Clos 2

10 / 10 (1 hodnocení)

El Clos 2 se nachází asi 28 km od kláštera Valbona de les Monges a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem na město. Ubytování je vzdálené 30 km od kláštera Poblet a poskytuje bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Apartmán má 2 ložnice, plně vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a 1 koupelnu s vanou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. El Clos 2 má krytý bazén. Ubytování je vzdálené 33 km od kláštera Santes Creus a 35 km od muzea Igualada Muleteer. Na letiště Reus je to 55 km.

El Clos 3
El Clos 3

10 / 10 (1 hodnocení)

El Clos 3 se nachází asi 28 km od kláštera Valbona de les Monges a nabízí ubytování s terasou, kávovarem a výhledem na hory. Ubytování je vzdálené 30 km od kláštera Poblet a poskytuje bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Apartmán má 4 ložnice, plně vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a 2 koupelny se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. El Clos 3 má krytý bazén a zahradu. Ubytování je vzdálené 33 km od kláštera Santes Creus a 35 km od muzea Igualada Muleteer. Na letiště Reus je to 55 km.

El Clos 4
El Clos 4

El Clos 4 se nachází asi 28 km od kláštera Valbona de les Monges a nabízí ubytování s výhledem na město, terasou a kávovarem. Nabízí výhled do zahrady a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Apartmán má 2 ložnice, kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a 1 koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Hosté mohou využívat krytý bazén a zahradu. El Clos 4 stojí 30 km od kláštera Poblet a 33 km od kláštera Santes Creus. Na letiště Reus je to 55 km.