Ubytování ve městě Collsuspina

Město Collsuspina se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Collsuspina nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Collsuspina

Cal Puó Turismo Rural
Cal Puó Turismo Rural

9,6 / 10 (238 hodnocení)

Cal Puó Turismo Rural se nachází v obci Collsuspina a nabízí ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Venkovský dům má terasu, výhled do zahrady, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a vlastní koupelnu se sprchou a fénem. K dispozici je také myčka nádobí, mikrovlnná trouba, varná deska a kávovar. Cal Puó Turismo Rural podává kontinentální snídani. Hosté si mohou zaplavat ve venkovním bazénu, věnovat se pěší turistice nebo cyklistice nebo relaxovat v zahradě a využívat gril. Na letiště Girona-Costa Brava je to 70 km.

Can Vilafort
Can Vilafort

8,9 / 10 (268 hodnocení)

Can Vilafort se nachází v obci Collsuspina v srdci Katalánska a nabízí tradiční restauraci, která podává katalánskou kuchyni. Aparthotel se nachází 20 km od přírodní rezervace Montseny a nabízí bezplatné Wi-Fi. Apartmány s kamennou fasádou mají světlé ložnice, obývací pokoj s jídelnou a TV a otevřenou kuchyň se sporákem a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Can Vilafort stojí 10 minut chůze od řady tradičních restaurací, které podávají katalánskou kuchyni. Okolní příroda je ideální pro outdoorové aktivity, jako je pěší turistika. Golfové hřiště Montbru Moia a Osona Montanyà jsou vzdálená 15 km. Vic je vzdálen 20 minut jízdy a centrum Barcelony 60 km.