Ubytování ve městě Collía

Město Collía se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Collía nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Collía

Hotel Posada del Valle
Hotel Posada del Valle

9,1 / 10 (143 hodnocení)

Tento rodinný hotel se nachází na malebném místě v půvabné vesnici Arriondas, v blízkosti Cangas de Onís a národního parku Picos de Europa. Posada del Valle poskytuje pokoje s krásným výhledem na okolní krajinu. Všechny pokoje jsou zařízené v rustikálním stylu a mají TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu s fénem. Posada del Valle má ekologickou zeleninovou zahradu. K dispozici je také restaurace, kde se po předchozí rezervaci podávají domácí bio potraviny. Okolí je ideální pro pěší turistiku a pozorování ptáků. Personál turistických informací vám poskytne turistické informace o okolí.

Casa El Campón -Arriondas 22A01
Casa El Campón -Arriondas 22A01

Casa El Campón - Arriondas 22A01 se nachází ve městě Collía, 15 km od La Cueva de Tito Bustillo, 15 km od golfového hřiště La Rasa de Berbes a 22 km od muzea Jurásico de Asturias. Nachází se 32 km od jezera Covadonga a nabízí terasu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 3 ložnice, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 25 km od města Bufones de Pria a 37 km od muzea Sidra. Na letiště Asturias je to 97 km.