Ubytování ve městě Colldejou

Město Colldejou se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Colldejou nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Colldejou

Rural Colldejou Cal Caterí
Rural Colldejou Cal Caterí

9,4 / 10 (74 hodnocení)

V ubytování Rural Colldejou Cal Caterí máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Tento samostatně stojící prázdninový dům se nachází v obci Colldejou v Katalánsku, 22 km od Salou. Poskytuje výhled na město a je vzdálen 31 km od Tarragony. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. K dispozici je kuchyňský kout se sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Rural Colldejou Cal Caterí stojí 16 km od Cambrils a 25 km od La Pinedy. Na letiště Reus je to 23 km.

Cal Pedrellar
Cal Pedrellar

9,2 / 10 (6 hodnocení)

Cal Pedrellar se nachází asi 32 km od zábavního parku PortAventura a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem na hory. Nabízí sdílený lounge, terasu, výhled na město a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Tento prázdninový dům má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 33 km od zábavního parku Ferrari Land a 41 km od přístavu Tarragona. Na letiště Reus je to 31 km.