Ubytování ve městě Collanzo

Město Collanzo se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Collanzo nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Collanzo

Apartamentos Casa María Juanín
Apartamentos Casa María Juanín

9,4 / 10 (79 hodnocení)

Apartamentos Casa María Juanín se nachází ve městě Collanzo a nabízí elegantní interiér v horském stylu, zahradu a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Apartmán má topení, TV a kuchyň s kávovarem. Hosté se mohou těšit také na útulný čtecí koutek s okny na obou stranách. Barevný apartmán s moderním nábytkem, dlážděnými podlahami a kamennými zdmi. Hostitelé sbírají starožitné přehrávače a důkazy o tom uvidíte v apartmánu. Asturické hory nabízejí mnoho příležitostí pro pěší turistiku nebo cykloturistiku v okolí. Lyžařská střediska Fuentes de Invierno a San Isidro jsou vzdálená 25 minut jízdy.

Apartamentos Rurales la Estación
Apartamentos Rurales la Estación

8,3 / 10 (72 hodnocení)

Tyto venkovské apartmány se nacházejí naproti vlakovému nádraží Collanzo, pouhých 20 km od lyžařského střediska Fuente de Invierno v San Isidru. K dispozici je bezplatné Wi-Fi s optickým širokopásmovým připojením až do 1 Gb a lyžárna. Apartamentos Rurales la Estación nabízí vytápěné apartmány s moderním nábytkem. Každý má prostorný obývací pokoj s jídelním koutem a TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s mikrovlnnou troubou a lednicí. V obci Collanzo najdete několik barů, restaurací a malých obchodů. Další najdete ve městě Laviana, vzdáleném asi 30 minut jízdy. Ve 3 km vzdáleném městě Aller se nachází rezervace se zvěřinou a rybářská rezervace Entrepeñas je vzdálená 2 km. Apartmány jsou vzdálené méně než 1 hodinu jízdy od Ovieda a León je asi 1,5 hodiny jízdy autem.