Ubytování ve městě Collado

Město Collado se nachází v regionu Extremadura ve státě Španělsko. Celkově ve městě Collado nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Collado

La Casina de El Llano
La Casina de El Llano

10 / 10 (5 hodnocení)

La Casina de El Llano se nachází v obci Collado, pouhých 41 km od přírodního parku Monfragüe, a nabízí zahradu, terasu a nepřetržitě otevřenou recepci. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Tento prázdninový dům má 2 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 2 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 38 km od náměstí Plaza Mayor a 11 km od kláštera Monasterio de Yuste. Letiště Salamanca je vzdálené 174 km.

Finca MOLINO DE JARANDA - Oropéndolas
Finca MOLINO DE JARANDA - Oropéndolas

10 / 10 (3 hodnocení)

Finca MOLINO DE JARANDA - Oropéndolas se nachází asi 43 km od náměstí Plaza Mayor a nabízí ubytování s balkonem a kávovarem. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 42 km od přírodního parku Monfragüe a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi. Apartmán má 1 ložnici, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na řeku. Na místě je zahrada s grilem a v okolí se můžete věnovat rybaření a cyklistice. Monasterio de Yuste leží 16 km od apartmánu. Na letiště Salamanca je to 179 km.

Apartamentos Casasturga
Apartamentos Casasturga

9,3 / 10 (62 hodnocení)

Apartamentos Casasturga se nachází kousek od středověkého extremaduranského města Cuacos de Yuste, pouhých 8 km od kláštera Yuste. Nabízí venkovní bazén a ubytování se soukromou terasou. Apartmány Casasturga mají TV a kuchyň s varnou deskou, mikrovlnnou troubou a kávovarem. Každý z nich má terasu s výhledem na hory a město. Hosté mohou využívat gril. Okolní krajina je ideální pro pěší turistiku a cykloturistiku. Plasencia je vzdálená 30 km a do národního parku Monfragüe dojedete za 30 minut.

Casa Rural Las Pilas
Casa Rural Las Pilas

9,1 / 10 (16 hodnocení)

Casa Rural Las Pilas se nachází ve městě Collado a nabízí bezplatné Wi-Fi, zahradu, sdílený lounge a terasu. Apartmány mají kuchyň s jídelním koutem a vlastní koupelnu s fénem a sprchou. Venkovský dům stojí 42 km od přírodního parku Monfragüe a 39 km od náměstí Plaza Mayor. Letiště Salamanca je vzdálené 175 km.

Finca MOLINO DE JARANDA - Garza Real
Finca MOLINO DE JARANDA - Garza Real

Finca MOLINO DE JARANDA - Garza Real se nachází asi 43 km od náměstí Plaza Mayor a nabízí ubytování s terasou, patiem a výhledem na hory. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Klimatizovaný apartmán má 1 ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Monasterio de Yuste leží 16 km od apartmánu. Na letiště Salamanca je to 179 km.