Ubytování ve městě Coll de Nargó

Město Coll de Nargó se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Coll de Nargó nabízíme 9 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Coll de Nargó

Duplex rural enmig dels Pirineus
Duplex rural enmig dels Pirineus

9,7 / 10 (3 hodnocení)

Duplex rural enmig dels Pirineus se nachází v obci Coll de Nargó, 50 km od přírodní rezervace Naturlandia a 43 km od golfového hřiště Ribera Salada. Nabízí klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Apartmán má 1 ložnici, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, kabelovou TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Estadi Comunal de Aixovall leží 46 km od apartmánu. Na letiště Andorra-La Seu d'Urgell je to 28 km.

Cal Remolins
Cal Remolins

9,4 / 10 (123 hodnocení)

Cal Remolins se nachází ve starém venkovském domě v obci Coll de Nargó v Alt Urgell a nabízí terasu s venkovním bazénem a grilem. Všechny apartmány mají TV a krb. Některé apartmány mají také terasu. Tento venkovský dům nabízí společnou prádelnu a hernu. Za 5 minut dojedete k dinosauřímu muzeu. Hotel stojí pouhých 30 km od olympijského parku, kde se můžete věnovat různým aktivitám, jako je rafting nebo kanoistika. 45 km od Andorry.

Cal Tresonito
Cal Tresonito

9,4 / 10 (46 hodnocení)

V ubytování Cal Tresonito máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Cal Tresonito se nachází v obci Coll de Nargó, pouhých 49 km od přírodní rezervace Naturlandia, a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, terasu a turistické informace. Tento prázdninový dům nabízí neplacené soukromé parkoviště, nepřetržitě otevřenou recepci a bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má 3 ložnice, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou, pračku a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je k dispozici aquapark a v okolí se můžete věnovat lyžování a rybaření. Cal Tresonito stojí 43 km od golfového hřiště Ribera Salada a 45 km od Estadi Comunal de Aixovall. Letiště Andorra–Letiště La Seu d'Urgell je vzdálené 26 km.

Cal toà
Cal toà

9,1 / 10 (8 hodnocení)

Cal toà se nachází v Coll de Nargó a nabízí výhled na hory, sezónní venkovní bazén, zahradu, terasu a bar. Apartmány mají klimatizované ložnice a kuchyň s lednicí, sporákem a mikrovlnnou troubou. Aparthotel stojí 49 km od obce Naturlandia a 43 km od golfového hřiště Ribera Salada. Na letiště Andorra-La Seu d'Urgell je to 27 km.

Apartaments Cal Borda
Apartaments Cal Borda

9 / 10 (50 hodnocení)

Apartaments Cal Borda se nachází v Coll de Nargó a nabízí bezplatné Wi-Fi, sezónní venkovní bazén, zahradu a terasu. Apartmán má terasu, posezení, satelitní TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a vlastní koupelnu se sprchou a fénem. K vybavení patří mikrovlnná trouba, varná deska, toustovač a kávovar. Apartaments Cal Borda provozuje restauraci, která podává španělskou kuchyni. V okolí se lze věnovat cyklistice. Letiště Andorra–Letiště La Seu d'Urgell je vzdálené 33 km.

Apartamento con estupendas vistas a Coll de Nargó
Apartamento con estupendas vistas a Coll de Nargó

8,6 / 10 (10 hodnocení)

Apartamento con estupendas vistas se nachází 49 km od obce Naturlandia a 43 km od golfového hřiště Ribera Salada. a Coll de Nargó nabízí bezplatné Wi-Fi a terasu. K dispozici je také balkon. Apartmán má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny s bidetem a vanou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Estadi Comunal de Aixovall leží 45 km od apartmánu. Na letiště Andorra-La Seu d'Urgell je to 28 km.

Hotel Betriu
Hotel Betriu

8,4 / 10 (318 hodnocení)

V ubytování Hotel Betriu máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Hotel Betriu se nachází v Coll de Nargó a nabízí vytápěné pokoje s výhledem na hory. Nabízí restauraci, která podává tradiční katalánská jídla z produktů z místních ekologických farem. Wi-Fi je dostupné zdarma. Hotel Betriu má jednoduše zařízené pokoje se samostatnými nebo manželskými postelemi. Všechny mají vlastní koupelnu s bezplatnými toaletními potřebami, fénem a vanou nebo sprchou. K dispozici je ložní prádlo a ručníky a některé pokoje mají TV. Personál recepce vám poskytne informace o různých obchodech. Hotel Betriu se nachází v údolí Segre u vodní nádrže Oliana, 1 hodinu jízdy od lyžařského střediska Andorra. V okolí se můžete věnovat celé řadě outdoorových aktivit, ať už v létě nebo v zimě.

Hotel Del Llac
Hotel Del Llac

8,4 / 10 (17 hodnocení)

Hotel Del Llac se nachází v Coll de Nargó a nabízí restauraci, bar, sdílený lounge a zahradu. Nabízí rodinné pokoje a venkovní bazén. Některé pokoje mají balkon s výhledem na jezero. Všechny pokoje mají psací stůl, vlastní koupelnu, TV s plochou obrazovkou, ložní prádlo a terasu s výhledem na bazén. Hotel Del Llac poskytuje ubytování v pokojích s terasou a v některých případech také s výhledem do zahrady. Nechybí ani šatní skříň. Ubytování je vzdálené 46 km od Andorry la Vella a 27 km od La Seu d'Urgell. Hotel Del Llac stojí 119 km od letiště Lleida-Alguaire.

Apartament dúplex amb vistes al Pirineu català
Apartament dúplex amb vistes al Pirineu català

Apartament dúplex amb vistes al Pirineu català se nachází v obci Coll de Nargó, 50 km od přírodní rezervace Naturlandia a 43 km od golfového hřiště Ribera Salada. Nabízí klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Estadi Comunal de Aixovall leží 46 km od apartmánu. Apartmán má terasu, 1 ložnici, obývací pokoj a dobře vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Andorra-La Seu d'Urgell je to 28 km.