Ubytování ve městě Coca de Alba

Město Coca de Alba se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Coca de Alba nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Coca de Alba

Casa Rural Mudayyan
Casa Rural Mudayyan

8,8 / 10 (5 hodnocení)

Casa Rural Mudayyan se nachází v Coca de Alba, 34 km od náměstí Plaza Mayor Salamanca, a nabízí ubytování s vířivkou. Nabízí terasu, tenisový kurt a bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má 6 ložnic, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 3 koupelny s vířivkou a toaletními potřebami zdarma. K dispozici je také TV s plochou obrazovkou, posezení, pračka a 3 koupelny s vanou. Hosté si mohou zaplavat ve venkovním bazénu, věnovat se pěší turistice nebo relaxovat v zahradě a využívat gril. Prázdninový dům stojí 35 km od univerzity v Salamance a 34 km od muzea Museo Historia de la Automoción. Na letiště Salamanca je to 17 km.

Esencia Mudayyan
Esencia Mudayyan

8,6 / 10 (14 hodnocení)

Esencia Mudayyan se nachází v Coca de Alba, 34 km od náměstí Plaza Mayor Salamanca. Nabízí ubytování s terasou, Wi-Fi zdarma, nepřetržitě otevřenou recepci a turistické informace. K dispozici je také patio. Prázdninový dům má 1 ložnici, plně vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a 1 koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je k dispozici gril a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Esencia Mudayyan stojí 35 km od univerzity v Salamance a 34 km od muzea Museo Historia de la Automoción. Na letiště Salamanca je to 17 km.