Ubytování ve městě Cobisa

Město Cobisa se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě Cobisa nabízíme 11 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Cobisa

el arrabal de toledo
el arrabal de toledo

10 / 10 (1 hodnocení)

El arrabal de toledo se nachází v Cobisě a nabízí venkovní bazén a výhled na jezero. 9 km od Toleda. Vila má 4 ložnice, plně vybavenou kuchyň s myčkou nádobí a 4 koupelny se sprchou. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. K dispozici je také gril. Hosté mohou relaxovat v zahradě. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 96 km.

Casa el Olivar de Don Pedro
Casa el Olivar de Don Pedro

9,7 / 10 (7 hodnocení)

Casa el Olivar de Don Pedro se nachází v Cobisě, 15 km od Puy du Fou España a 8,5 km od katedrály Toledo. Nabízí sezónní venkovní bazén a klimatizaci. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Vila s terasou a výhledem na bazén má 6 ložnic, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 4 koupelny s bidetem. Na místě si můžete zahrát kulečník a v okolí se věnovat cyklistice. Casa el Olivar de Don Pedro stojí 9 km od muzea Casa-Museo de El Greco a 10 km od Puerta del Sol Toledo. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 95 km.

Casa Bruna
Casa Bruna

9,5 / 10 (51 hodnocení)

Casa Bruna se nachází v Cobise, 16 km od Puy du Fou España, a nabízí terasu, zahradu a bezplatné Wi-Fi. Tento prázdninový dům má terasu. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 8,7 km od katedrály v Toledu a 9,3 km od muzea Casa-Museo de El Greco. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 95 km.

Destino Cobisa
Destino Cobisa

9,4 / 10 (10 hodnocení)

Destino Cobisa se nachází asi 16 km od Puy du Fou España a nabízí ubytování s terasou, balkonem a výhledem do zahrady. Nabízí terasu. Klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 9,1 km od katedrály Toledo a 10 km od muzea Casa-Museo de El Greco. Destino Cobisa stojí 95 km od letiště Adolfo Suarez Madrid-Barajas.

Apartamento los arcos
Apartamento los arcos

9,3 / 10 (115 hodnocení)

Apartamento los arcos se nachází v Cobise v regionu Castilla-La Mancha a nabízí terasu. Nabízí zahradu, terasu, výhled do zahrady a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán leží 16 km od Puy du Fou España a 8,8 km od katedrály v Toledu. Apartamento los arcos stojí 95 km od letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas.

Casa La Rosa de los Vientos
Casa La Rosa de los Vientos

9,2 / 10 (6 hodnocení)

V ubytování Casa La Rosa de los Vientos máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa La Rosa de los Vientos se nachází 10 km od katedrály Toledo a muzea Casa-Museo de El Greco a nabízí bezplatné Wi-Fi a terasu. 17 km od Puy du Fou España. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tento klimatizovaný venkovský dům má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Venkovský dům stojí 11 km od Puerta del Sol Toledo a 14 km od vlakového nádraží Toledo. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 96 km.

Apartamento Mercedes
Apartamento Mercedes

9,1 / 10 (141 hodnocení)

Apartamento Mercedes se nachází v Cobisě, 16 km od Puy du Fou España, 8,8 km od katedrály Toledo a 9,4 km od Casa-Museo de El Greco. Nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Tento apartmán se nachází 10 km od Puerta del Sol Toledo a 13 km od vlakového nádraží Toledo. Klimatizovaný apartmán má 1 ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je terasa a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Apartamento Mercedes stojí 6,7 km od golfového hřiště Campo de Layos a 9,4 km od muzea Sefardi. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 95 km.

La Dehesilla de Toledo
La Dehesilla de Toledo

9,1 / 10 (7 hodnocení)

La Dehesilla de Toledo se nachází v Cobise a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a výhled na bazén. Toto klimatizované ubytování je vzdálené 9 km od Toleda. Prázdninový dům má 1 ložnici s vířivkou, kabelovou TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou, pračku a 1 koupelnu s vířivkou. Prázdninový dům má wellness centrum s vířivkou. Hosté La Dehesilla de Toledo se mohou v okolí věnovat cyklistice a rybaření nebo využít sluneční terasu. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 108 km.

Flor de la Jara
Flor de la Jara

9,1 / 10 (7 hodnocení)

Flor de la Jara se nachází ve městě Cobisa a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Nachází se 17 km od Puy du Fou España a nabízí společnou kuchyň. Prázdninový dům má 6 ložnic, 3 koupelny, ložní prádlo, ručníky, kabelovou TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. Tento klimatizovaný prázdninový dům má také posezení a 3 koupelny s bidetem, sprchou a vanou. K dispozici je také gril. Flor de la Jara stojí 10 km od katedrály Toledo a muzea Casa-Museo de El Greco. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 96 km.

Salambel
Salambel

9 / 10 (1 hodnocení)

Salambel se nachází v Cobisě, 16 km od Puy du Fou España a 9,4 km od katedrály Toledo. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a přístupem do zahrady s venkovním bazénem. Nechybí ani plně vybavená koupelna se sprchou a toaletními potřebami zdarma. K dispozici je také terasa a gril. Salambel stojí 10 km od muzea Casa-Museo de El Greco a 11 km od Puerta del Sol Toledo. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 96 km.

Casa Rural La Dehesa de Toledo
Casa Rural La Dehesa de Toledo

8,6 / 10 (10 hodnocení)

Casa Rural La Dehesa de Toledo se nachází v Cobise a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na město. Tento 4hvězdičkový prázdninový dům má výhled na hory a je vzdálen 16 km od Puy du Fou España. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 4 koupelny se sprchou a vířivkou. K dispozici jsou také 4 koupelny s vanou a fénem, ručníky a ložní prádlo. Tento 4hvězdičkový prázdninový dům nabízí vířivku a dětské hřiště. Casa Rural La Dehesa de Toledo má také gril. Ubytování je vzdálené 9,3 km od katedrály Toledo a 10 km od muzea Casa-Museo de El Greco. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 96 km.