Ubytování ve městě Cistella

Město Cistella se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Cistella nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Cistella

Can Clotas Hotel Masia
Can Clotas Hotel Masia

9,3 / 10 (433 hodnocení)

V ubytování Can Clotas Hotel Masia máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Can Clotas Hotel Masia sídlí ve venkovském domě ze 14. století a nabízí venkovní bazén, zahradu a terasu. Stravovat se lze v restauraci. Klimatizované pokoje mají klasický nábytek, TV s plochou obrazovkou a bezplatné Wi-Fi ve společných prostorách. Ve vlastní koupelně najdete fén. Hosté mohou relaxovat v prostorné zahradě se stoly, židlemi a lehátky. Najdete zde také gril, stolní tenis a dětské hřiště. Hotelová restaurace je k dispozici po předchozí rezervaci. Do centra města Cistella dojedete od hotelu Can Clotas Hotel Masia za 2 minuty. Girona je vzdálená 60 km.

Mas Arnau - Luxury Villa & Relax
Mas Arnau - Luxury Villa & Relax

9 / 10 (4 hodnocení)

V ubytování Mas Arnau - Luxury Villa & Relax máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Mas Arnau - Luxury Villa & Relax se nachází v Cistelle, 13 km od Dalího muzea a 21 km od golfového hřiště Peralada. Nabízí výhled na bazén. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 5 ložnic, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 5 koupelen s vanou. Na místě je dětské hřiště a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Mas Arnau - Luxury Villa & Relax stojí 12 km od vlakového nádraží Figueres Vilafant a 32 km od města Ciutadella Roses. Na letiště Girona-Costa Brava je to 63 km.