Ubytování ve městě Ciérvana

Město Ciérvana se nachází v regionu Baskicko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Ciérvana nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Ciérvana

Chaoetxea
Chaoetxea

9,8 / 10 (13 hodnocení)

V ubytování Chaoetxea máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Chaoetxea se nachází v Ciérvaně, 8,4 km od mostu Vizcaya, 14 km od výstaviště Bilbao a 19 km od stanice metra San Mamés, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, potápění, rybaření a dalším aktivitám. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 4 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je k dispozici dětské hřiště a v okolí se můžete věnovat kanoistice. Chaoetxea stojí 19 km od stadionu San Mamés a 20 km od konferenčního centra a koncertní síně Euskalduna. Na letiště Bilbao je to 19 km.

La Arena Beach sunset
La Arena Beach sunset

9,6 / 10 (25 hodnocení)

V ubytování La Arena Beach sunset máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. La Arena Beach Sunset se nachází na pláži v Ciérvaně a nabízí bezplatné Wi-Fi. 25 km od Valle De Villaverde. Na místě je soukromé parkoviště. Apartmán má 2 ložnice, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou, pračku a 1 koupelnu se sprchou. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, windsurfingu a cyklistice. Apartmán stojí 21 km od Bilbaa a 16 km od Castro-Urdiales. La Arena Beach Sunset stojí 30 km od letiště Bilbao.