Ubytování ve městě Chiva de Morella

Město Chiva de Morella se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě Chiva de Morella nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Chiva de Morella

Cases dels Gasulla
Cases dels Gasulla

8,6 / 10 (281 hodnocení)

V ubytování Cases dels Gasulla máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Tento prostorný venkovský dům v Xiva de Morella nabízí panoramatický výhled na hrad Xiva. Může se zde ubytovat až 50 osob a má zahradu s grilem. Morella je vzdálená 8 km. Všechny pokoje mají TV. V Morelle, vzdálené asi 10 minut jízdy, najdete restaurace a obchody. V okolí se můžete věnovat celé řadě outdoorových aktivit včetně pěší turistiky, rybaření nebo potholingu. Do přírodní rezervace Parc Natural dels Ports dojedete autem za necelou hodinu.

La casa de las orquideas
La casa de las orquideas

8,5 / 10 (4 hodnocení)

La casa de las orquideas se nachází v Chiva de Morella. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Tento venkovský dům má 2 oddělené ložnice, 1 koupelnu a obývací pokoj. Na letiště Castellón-Costa Azahar je to 83 km.

Alojamiento Rural Font del Roser
Alojamiento Rural Font del Roser

7,8 / 10 (274 hodnocení)

Tento rustikální dům se nachází v centru Xiva de Morella, výjimečně krásné venkovské oblasti podél hory. Morella leží 9 km daleko. Alojamiento Rural Font del Roser má kapacitu až 18 osob. Tento vytápěný dům má prostorný obývací pokoj s krbem, hub, myčkou nádobí a TV. Dům má také zařízenou vnitřní terasu a vstupní halu s knihami. Wi-Fi je zde dostupné zdarma. Alojamiento Rural Font del Roser má 6 ložnic s manželskými postelemi a 1 ložnici se 2 samostatnými postelemi. Dům má 5 plně vybavených koupelen a 3 jídelní části s kuchyňským koutem, TV, DVD a hudebním přehrávačem. K dispozici je přepážka s turistickými informacemi, kde si hosté mohou vyžádat dobrodružné a kulturní aktivity, stejně jako turistické výlety.

La Fonda De Xiva
La Fonda De Xiva

7,8 / 10 (179 hodnocení)

Tyto okouzlující apartmány se nacházejí v krásné vesnici Xiva de Morella, 8,5 km od Morelly. Každý apartmán má TV. La Fonda de Xiva má apartmány s moderním rustikálním interiérem. Každý z nich má krb a kuchyňský kout s varnou deskou, mikrovlnnou troubou a kávovarem. Morella je krásné středověké město, které je známé svými hradbami a hradem. Na pláže Vinaròs a Benicarló dojedete za něco málo přes hodinu.