Ubytování ve městě Chio

Město Chio se nachází v regionu Tenerife ve státě Španělsko. Celkově ve městě Chio nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Chio

I MITI ViviendaVacacional
I MITI ViviendaVacacional

8,8 / 10 (540 hodnocení)

V ubytování I MITI ViviendaVacacional máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. I MITI se nachází v Chiu. ViviendaVacacional nabízí venkovní bazén, zahradu, terasu a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Ubytování je vzdálené 13 km od Los Gigantes, 22 km od aquaparku Aqualand a 37 km od golfového hřiště Golf del Sur. Ubytování zajišťuje dopravu na letiště a službu půjčení jízdních kol. Pokoje jsou vybavené kávovarem. Některé pokoje v I MITI ViviendaVacacional mají vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma a výhled na město. Všechny pokoje mají ložní prádlo a ručníky. V Chiu a okolí se můžete věnovat cyklistice. Penzion stojí 24 km od Siam Parku a golfového hřiště Las Americas. Na letiště Tenerife Jih je to 39 km.

Casa Romeo Finca Montimar
Casa Romeo Finca Montimar

8 / 10 (3 hodnocení)

Casa Romeo Finca Montimar nabízí ubytování s výhledem na moře v Chiu, 10 km od Los Gigantes a 23 km od aquaparku Aqualand. Tento apartmán má zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán se nachází v přízemí a má 1 ložnici, satelitní TV s plochou obrazovkou a plně vybavený kuchyňský kout s lednicí a sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán má venkovní bazén a terasu. Casa Romeo Finca Montimar stojí 38 km od golfového hřiště Golf del Sur a 25 km od Siam Parku. Na letiště Tenerife Jih je to 40 km.

Suite Mariposa Finca Montimar
Suite Mariposa Finca Montimar

8 / 10 (1 hodnocení)

Suite Mariposa Finca Montimar se nachází v Chiu a nabízí bazén, zahradu, terasu, výhled na moře a bezplatné Wi-Fi. Všechny apartmány mají TV s plochou obrazovkou a plně vybavený kuchyňský kout s lednicí, myčkou nádobí a kávovarem. Ručníky a ložní prádlo jsou k dispozici za příplatek. V prázdninovém areálu mohou hosté využívat krytý bazén. Suite Mariposa Finca Montimar nabízí také gril. Ubytování je vzdálené 13 km od Los Gigantes a 23 km od aquaparku Aqualand. Na letiště Tenerife Jih je to 40 km.

Casa Kiko Finca Montimar
Casa Kiko Finca Montimar

Casa Kiko Finca Montimar se nachází v Chiu, 10 km od Los Gigantes a 23 km od Aqualandu. Nabízí sezónní venkovní bazén a výhled na moře. Tento prázdninový dům má zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům se nachází v přízemí a má 2 ložnice, satelitní TV s plochou obrazovkou a plně vybavený kuchyňský kout s lednicí, mikrovlnnou troubou, pračkou a toustovačem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům je vzdálený 38 km od golfového hřiště Golf del Sur a 25 km od parku Siam. Na letiště Tenerife Jih je to 40 km.