Ubytování ve městě Chiloeches

Město Chiloeches se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě Chiloeches nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Chiloeches

Casa de campo cerca de Madrid
Casa de campo cerca de Madrid

9,5 / 10 (11 hodnocení)

Casa de campo cerca de Madrid se nachází v Chiloeches a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice a stolnímu tenisu. Tento prázdninový dům má 5 ložnic, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 3 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům je vzdálený 32 km od madridské brány. Na letiště Madrid-Torrejón je to 34 km.

la posada de consuelito
la posada de consuelito

9,4 / 10 (249 hodnocení)

V ubytování la posada de consuelito máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. La posada de consuelito se nachází v Chiloeches a nabízí 3hvězdičkové ubytování, restauraci a bar. Tento 3hvězdičkový hotel má terasu a klimatizované pokoje s bezplatným Wi-Fi a vlastní koupelnou. Ubytování je vhodné pro alergiky a je vzdálené 47 km od IFEMA. Všechny pokoje mají psací stůl, TV s plochou obrazovkou a některé také balkon. La posada de consuelito poskytuje pokoje s ložním prádlem a ručníky. Na letiště Madrid-Torrejón je to 26 km.