Ubytování ve městě Chatún

Město Chatún se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Chatún nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Chatún

La Cantina de Daniel
La Cantina de Daniel

8,8 / 10 (8 hodnocení)

La Cantina de Daniel se nachází v Chatúnu, 14 km od Villa de Cuéllar. Nabízí bezplatné Wi-Fi, terasu a prostorné posezení a jídelní kout. Město Coca s archeologickými ostatky je vzdálené 15 km. Tento 2podlažní venkovský dům má odhalené dřevěné trámy a topení. Kuchyň je vybavena sporákem, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. K dispozici je také pračka. Tento venkovský dům má 3 dvoulůžkové pokoje s oddělenými postelemi a 2 dvoulůžkové pokoje s manželskou postelí. K dispozici jsou 4 koupelny s vanou nebo sprchou. K dispozici je ložní prádlo a ručníky. Přírodní park Hoces del Duraton a A-601 jsou vzdálené 60 km. Dálnice je vzdálená 4 km.

3 bedrooms house with private pool enclosed garden and wifi at Chatun
3 bedrooms house with private pool enclosed garden and wifi at Chatun

3 bedrooms house with private pool closed garden and wifi at Chatun se nachází v Chatúnu, 47 km od hradu Peñafiel a 49 km od kláštera San Juan de la Cruz. Nabízí výhled do zahrady. Nabízí sezónní venkovní bazén, gril, výhled na bazén a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 3 ložnice, satelitní TV a kuchyň s lednicí a sporákem. Prázdninový dům je vzdálený 49 km od kostela Veracruz a 50 km od oblouku Fuencisla. Na letiště Valladolid je to 89 km.