Ubytování ve městě Cervera

Město Cervera se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Cervera nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Cervera

El Requexu de Cervera
El Requexu de Cervera

9 / 10 (36 hodnocení)

El Requexu de Cervera se nachází ve městě Cervera. Prázdninový dům má terasu. Prázdninový dům má 2 oddělené ložnice, plně vybavenou kuchyň a 1 koupelnu. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Prázdninový dům stojí 41 km od Gijónu a 48 km od Ovieda. Na letiště Asturias je to 79 km.

Alojamiento Rural LA GLORIA II
Alojamiento Rural LA GLORIA II

9 / 10 (1 hodnocení)

Alojamiento Rural LA GLORIA II se nachází ve městě Cervera a nabízí zahradu, sdílený lounge, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Tento prázdninový dům má 4 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 1 koupelnu s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří anglicky a španělsky. K dispozici je také gril. Alojamiento Rural LA GLORIA II stojí 49 km od náměstí Plaza de España a 17 km od muzea Sidra. Na letiště Asturias je to 78 km.