Ubytování ve městě Cerezo de Abajo

Město Cerezo de Abajo se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Cerezo de Abajo nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Cerezo de Abajo

Las Casitas de Cerezo 3
Las Casitas de Cerezo 3

9,7 / 10 (34 hodnocení)

Las Casitas de Cerezo 3 se nachází v Cerezu de Abajo, 28 km od přírodního parku Hayedo de Tejera Negra, a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Apartmány mají TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma a kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí. K vybavení patří mikrovlnná trouba, varná deska, toustovač a kávovar. Na místě je zahrada a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a lyžování. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 91 km.

Hotel Langa
Hotel Langa

8,1 / 10 (558 hodnocení)

V ubytování Hotel Langa máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Hotel Langa se nachází ve městě Cerezo de Abajo, pouhých 15 minut jízdy od lyžařského střediska La Pinilla. Hotel nabízí bezplatné Wi-Fi a parkování zdarma. Pokoje mají podlahové vytápění a terasu s výhledem na hory. K dispozici je satelitní TV a DVD přehrávač. Ve vlastní koupelně najdete fén a bezplatné toaletní potřeby. Některé pokoje jsou dvoupodlažní a mají 4 samostatné postele. Hotel má bar a à la carte restauraci. TV místnost a čítárna mají krb a stolní hry. K dispozici je přepážka s turistickými informacemi a v okolí se můžete věnovat pěší turistice nebo jízdě na koni. V Cerezu de Abajo je několik přírodních bazénů a personál vám poskytne více informací o kanoistice v přírodní rezervaci Hoces del Río Duratón.