Ubytování ve městě Celrá

Město Celrá se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Celrá nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Celrá

Can Gich Espacio Rural
Can Gich Espacio Rural

9,4 / 10 (30 hodnocení)

V ubytování Can Gich Espacio Rural máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Can Gich Espacio Rural se nachází v obci Celrá a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Venkovský dům má vlastní bazén a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Tento klimatizovaný venkovský dům má 5 ložnic, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 3 koupelny se sprchou a fénem. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Hosté mohou využívat gril. Can Gich Espacio Rural stojí 12 km od vlakového nádraží Girona a 31 km od mořské rezervace Medes Islands. Na letiště Girona-Costa Brava je to 28 km.

Can Quel dels Alls - Best friendly
Can Quel dels Alls - Best friendly

8,7 / 10 (26 hodnocení)

V ubytování Can Quel dels Alls - Best friendly máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Can Quel dels Alls - Best friendly se nachází v obci Celrá a nabízí sdílený lounge, terasu, gril, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat rybaření, šnorchlování a šipkám. Klimatizovaný apartmán má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okolí se lze věnovat cyklistice a na místě si lze pronajmout auto. Can Quel dels Alls - Best friendly stojí 10 km od vlakového nádraží Girona a 31 km od mořské rezervace Medes Islands. 26 km od letiště Girona-Costa Brava. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.