Ubytování ve městě Cazo

Město Cazo se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Cazo nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Cazo

La Casina de Toñita
La Casina de Toñita

9,3 / 10 (20 hodnocení)

Prázdninový dům La Casina de Toñita se nachází v Cazu, 48 km od Gijónu. Hosté mohou využívat zařízenou terasu s grilem. Tento dvoupodlažní dům má posezení s krbem, plně vybavenou kuchyň a zařízený balkon. K dispozici je ložnice s manželskou postelí, ložnice s oddělenými postelemi a plně vybavená koupelna. La Casina de Toñita stojí 41 km od města Llanes a 49 km od Potesu. Na letiště Asturias je to 74 km.

El Secreto de Asturias
El Secreto de Asturias

8,8 / 10 (6 hodnocení)

El Secreto de Asturias nabízí možnost ubytování s domácími mazlíčky v Cazu, 48 km od Gijónu a 74 km od Llanes. Nabízí terasu s výhledem na hory. Kuchyňský kout je vybavený mikrovlnnou troubou a toustovačem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. El Secreto de Asturias stojí 72 km od Ovieda a 18 km od Cangas de Onís. V okolí se můžete věnovat různým aktivitám včetně kanoistiky a pěší turistiky. Na letiště Asturias je to 110 km.

Sol de Asturias
Sol de Asturias

8,7 / 10 (11 hodnocení)

Sol de Asturias se nachází v Cazu, 41 km od jezera Covadonga a 40 km od muzea Sidra, a nabízí výhled na hory. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a dalším aktivitám. Prázdninový dům má 1 ložnici a kuchyňský kout s lednicí, mikrovlnnou troubou a kávovarem. Nechybí ani TV. Prázdninový dům stojí 44 km od La Cueva de Tito Bustillo a golfového hřiště La Rasa de Berbes. Letiště Asturias je ve vzdálenosti 105 km.