Ubytování ve městě Cazanes

Město Cazanes se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Cazanes nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Cazanes

Apartamentos Rurales El Mirador de Cazanes
Apartamentos Rurales El Mirador de Cazanes

9,3 / 10 (111 hodnocení)

Apartamentos Rurales El Mirador de Cazanes se nachází asi 13 km od pobřeží Asturie a pláží a nabízí fantastický výhled na krajinu. Má velké zahrady s grilem. Apartmány jsou vytápěné, zařízené v krásném rustikálním stylu s odhalenými kamennými zdmi a nábytkem z tmavého dřeva a mají obývací pokoj s jídelním koutem a TV s plochou obrazovkou. Kuchyň je vybavena mikrovlnnou troubou, lednicí a pračkou. Villaviciosa se nachází 10 minut jízdy od El Mirador de Cazanes, kde najdete supermarkety, obchody a restaurace. Dálnice A-8 je velmi blízko a spojuje hotel s Oviedem a Gijónem asi za 30 minut. Na místě je soukromé neplacené parkoviště.

La Caleya de Abajo
La Caleya de Abajo

9 / 10 (1 hodnocení)

La Caleya de Abajo se nachází asi 48 km od náměstí Plaza de la Constitución a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem na hory. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má terasu, výhled na město, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou. K dispozici je také posezení, pračka a 2 koupelny s fénem. Prázdninový dům je vzdálený 24 km od Asociace asturijských podnikatelů a 25 km od průmyslového centra LABoral Centro de Arte y Creación. Na letiště Asturias je to 66 km.