Ubytování ve městě Caulés

Město Caulés se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Caulés nabízíme 8 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Caulés

Holiday Home Astral
Holiday Home Astral

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Holiday Home Astral se nachází v Caulés, 6,2 km od aquaparku Water World a 33 km od vlakového nádraží Girona. V okolí se můžete věnovat cyklistice. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 3 ložnice, TV, vybavenou kuchyň s myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou, pračku a 2 koupelny s bidetem. Prázdninový dům stojí 8,7 km od golfového hřiště Golf Lloret Pitch and Putt a 9,2 km od parku Gnomo. Na letiště Girona-Costa Brava je to 26 km.

Holiday Home Atenea
Holiday Home Atenea

8 / 10 (4 hodnocení)

Holiday Home Atenea se nachází v Caulés, 6,6 km od aquaparku Water World, 34 km od vlakového nádraží Girona a 9,1 km od golfového hřiště Lloret Pitch a Putt. Ve všech prostorách je dostupné bezplatné Wi-Fi a na místě je soukromé parkoviště. Tento prázdninový dům s výhledem na hory má 4 ložnice a 2 koupelny se sprchou. Tento prázdninový dům má terasu s výhledem na moře, satelitní TV, dobře vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí a 2 koupelny s bidetem a fénem. Prázdninový dům stojí 10 km od parku Gnomo a zahrad Santa Clotilde. Holiday Home Atenea stojí 24 km od letiště Girona-Costa Brava.

Holiday Home Buda
Holiday Home Buda

7,8 / 10 (6 hodnocení)

Holiday Home Buda se nachází v Caulés, 7,3 km od aquaparku Water World, a nabízí terasu, zahradu a bezplatné Wi-Fi. Tento 4hvězdičkový prázdninový dům je vzdálený 34 km od vlakového nádraží Girona. Tento prázdninový dům má 3 ložnice a 2 koupelny se sprchou a vanou. Tento prázdninový dům má balkon s výhledem na hory, satelitní TV, dobře vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí a 2 koupelny s bidetem a fénem. V okolí se lze věnovat cyklistice. Prázdninový dům stojí 10 km od golfového hřiště Golf Lloret Pitch and Putt i od parku Gnomo. Holiday Home Buda stojí 24 km od letiště Girona-Costa Brava.

Holiday Home Costabella
Holiday Home Costabella

7,8 / 10 (4 hodnocení)

Holiday Home Costabella se nachází v Caulés, 6,5 km od aquaparku Water World a 33 km od vlakového nádraží Girona. V okolí se můžete věnovat cyklistice. Nabízí bezplatné Wi-Fi připojení ve všech prostorách a soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 3 ložnice, satelitní TV, vybavenou kuchyň s lednicí a myčkou nádobí, pračku a 2 koupelny s bidetem. Prázdninový dům stojí 9,1 km od golfového hřiště Golf Lloret Pitch and Putt a 10 km od parku Gnomo. Na letiště Girona-Costa Brava je to 26 km.

Casa Mari
Casa Mari

7 / 10 (1 hodnocení)

Casa Mari se nachází v Caulés a nabízí zahradu, venkovní bazén a výhled na hory. 9 km od Lloret de Mar. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi. Vila má kuchyň s mikrovlnnou troubou, lednicí a kávovarem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Vila má také terasu. Casa Mari stojí 33 km od Girony a města Platja d'Aro. Na letiště Girona-Costa Brava je to 21 km.

Holiday Home Emballia
Holiday Home Emballia

6 / 10 (2 hodnocení)

Tříhvězdičkový Holiday Home Emballia se nachází v Caulés v Katalánsku a nabízí bezplatné Wi-Fi. Tento 3hvězdičkový prázdninový dům je vzdálený 6,9 km od aquaparku Water World. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 3 ložnice a přímý přístup na terasu. Tento prázdninový dům má terasu s výhledem na hory, satelitní TV, dobře vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí a 3 koupelny se sprchou a fénem. Na místě je zahrada a v okolí se lze věnovat cyklistice. Holiday Home Emballia stojí 34 km od vlakového nádraží Girona a 9,4 km od golfového hřiště Lloret Pitch and Putt. Na letiště Girona-Costa Brava je to 27 km.

Villa Fina
Villa Fina

Villa Fina se nachází v Caulés a nabízí soukromý bazén. Nabízí zahradu, terasu, výhled na hory a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Vila má TV. Apartmán má kuchyň s lednicí, sporákem, myčkou nádobí a kávovarem. Vila stojí 5,4 km od aquaparku Water World a 33 km od vlakového nádraží Girona. Na letiště Girona-Costa Brava je to 26 km.

Sophie
Sophie

1 / 10 (1 hodnocení)

Sophie se nachází v Caulés a nabízí terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Vila má TV. Apartmán má kuchyň s lednicí, sporákem, mikrovlnnou troubou a kávovarem. Vila stojí 6,6 km od aquaparku Water World a 34 km od vlakového nádraží Girona. Letiště Girona-Costa Brava je vzdálené 26 km.