Ubytování ve městě Caudiel

Město Caudiel se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě Caudiel nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Caudiel

El Maestro
El Maestro

El Maestro se nachází v Caudielu a nabízí tenisový kurt a gril. Výhled směřuje na hory. Prázdninový dům má terasu, výhled na město, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Personál recepce vám ochotně poskytne informace o okolí. Po dni stráveném pěší turistikou nebo rybařením mohou hosté relaxovat ve společném salonku. Na letiště Valencia je to 75 km.

Caudiel Entre Sierras
Caudiel Entre Sierras

8,6 / 10 (188 hodnocení)

Caudiel Entre Sierras se nachází v Caudielu a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a posezením. Apartmány mají TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma a kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí. Některé apartmány mají terasu a/nebo balkon s výhledem na město nebo hory. V okolí se lze věnovat cyklistice. Na letiště Valencia je to 75 km.

El Rincon De Jara
El Rincon De Jara

8,6 / 10 (40 hodnocení)

El Rincon De Jara se nachází v Caudielu a nabízí klimatizované ubytování s balkonem. Nabízí zahradu, sdílený lounge, výhled na hory a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Venkovský dům má 4 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. Ručníky a ložní prádlo jsou k dispozici za příplatek. Venkovský dům má vířivku. V okolí se lze věnovat cyklistice. Letiště Valencia je ve vzdálenosti 75 km.

Casa rural Vista Alegre , cerca de Valencia y Castellón
Casa rural Vista Alegre , cerca de Valencia y Castellón

8,3 / 10 (3 hodnocení)

Tento prázdninový dům se nachází v Caudielu ve Valencii, 46 km od Castellón de la Plana. 38 km od Mora de Rubielos. Apartmán má posezení a kuchyň se sporákem. K dispozici jsou ručníky a ložní prádlo. Hosté mohou využívat společný bazén a v okolí se věnovat cyklistice. Casa rural Vista Alegre , cerca de Valencia y Castellón stojí 45 minut od L'Oceanografic a 14 km od Montanejosu. Rubielos de Mora leží 28 km daleko. Na letiště Valencia je to 51 km.