Ubytování ve městě Caudete de las Fuentes

Město Caudete de las Fuentes se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě Caudete de las Fuentes nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Caudete de las Fuentes

CASA RURAL ALEGRÍA
CASA RURAL ALEGRÍA

10 / 10 (1 hodnocení)

CASA RURAL ALEGRÍA se nachází v Caudete de las Fuentes a nabízí ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Vila stojí 22 km od historické čtvrti a nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny s bidetem, fénem a pračkou. Ručníky a ložní prádlo jsou k dispozici za příplatek. K dispozici je terasa a v okolí se lze věnovat cyklistice. Letiště Valencia je vzdáleno 78 km.

Hotel rural Entreviñas
Hotel rural Entreviñas

8 / 10 (237 hodnocení)

Hotel rural Entreviñas se nachází v Caudete de las Fuentes a nabízí výhled na hory, zahradu, sdílený lounge, terasu a bar. Na místě je k dispozici bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Nechybí ani plně vybavená koupelna s bidetem a toaletními potřebami zdarma. Hotel rural Entreviñas podává kontinentální snídani. Na místě si můžete půjčit jízdní kola a v okolí se věnovat cyklistice. Hotel rural Entreviñas je vzdálený 26 km od historické čtvrti města Villa. Na letiště Valencia je to 83 km.