Ubytování ve městě Castillón

Město Castillón se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Castillón nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Castillón

Comfortable and cozy country house in a charming setting
Comfortable and cozy country house in a charming setting

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Pohodlný a útulný venkovský dům se nachází v půvabném prostředí v Castillonu, pouhých 39 km od termálních pramenů As Burgas, a nabízí ubytování se zahradou, terasou a bezplatným Wi-Fi. Prázdninový dům má 3 ložnice, obývací pokoj s TV, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 38 km od kaňonu Sil a výstaviště Auditorium. Na letiště Santiago de Compostela je to 122 km.

Beautiful quiet country house with garden in the middle of the Ribeira Sacra
Beautiful quiet country house with garden in the middle of the Ribeira Sacra

Beautiful quiet country house with garden in the middle of the Ribeira Sacra se nachází v Castillonu, pouhých 39 km od termálních pramenů As Burgas, a nabízí ubytování se zahradou, terasou a bezplatným Wi-Fi. Tento prázdninový dům je vzdálený 38 km od kaňonu Sil a výstaviště Auditorium. Prázdninový dům má 4 ložnice, obývací pokoj s TV, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 4 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Santiago de Compostela je to 122 km.

Traditional Apartment in Ribeira Sacra with Garden
Traditional Apartment in Ribeira Sacra with Garden

Traditional Apartment in Ribeira Sacra with Garden se nachází 39 km od termálních pramenů As Burgas a 38 km od kaňonu Sil. Nabízí bezplatné Wi-Fi a zahradu. Auditorium - Exhibition Center je vzdálené 38 km. Prázdninový dům má 1 ložnici, obývací pokoj s TV, plně vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Santiago de Compostela je to 122 km.