Ubytování ve městě Castiello

Město Castiello se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Castiello nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Castiello

Almarinae apartamentos
Almarinae apartamentos

9,3 / 10 (57 hodnocení)

Tyto světlé a krásné apartmány se nacházejí na venkově, jen 2 km od pláže Playa de España a 3 minuty jízdy od Torretejera. Wi-Fi je dostupné zdarma. Almarinae apartamentos nabízí apartmány s 1 ložnicí s 1 manželskou postelí. Apartmány mají obývací pokoj s jídelnou, TV, DVD přehrávač a kuchyňský kout. Ve vlastní koupelně najdete sprchu. K dispozici je také sdílená prádelna a žehlička a žehlicí prkno. U apartmánů najdete velkou zahradu s fantastickým výhledem na Asturii. Apartmány jsou vzdálené 25 minut jízdy od Gijónu a 14 km od obce Villaviciosa.

El Escondite Astur
El Escondite Astur

El Escondite Astur nabízí ubytování s výhledem na hory, restaurací a balkonem, asi 38 km od jezera Covadonga. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Tento prázdninový dům má 2 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 2 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je venkovní bazén a terasa. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Prázdninový dům stojí 25 km od golfového hřiště La Rasa de Berbes Golf a 27 km od La Cueva de Tito Bustillo. Letiště Asturias je vzdáleno 93 km.