Ubytování ve městě Castelltersol

Město Castelltersol se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Castelltersol nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Castelltersol

La Caseta del Munt
La Caseta del Munt

10 / 10 (2 hodnocení)

La Caseta del Munt se nachází ve městě Castelltersol a nabízí venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Nabízí vlastní bazén a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má posezení, kuchyň s lednicí a TV s plochou obrazovkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Hosté si mohou zaplavat v krytém bazénu nebo se věnovat pěší turistice. Apartmán je vzdálený 48 km od katedrály Sagrada Familia a 50 km od budovy La Pedrera. Na barcelonské letiště El Prat je to 65 km.

Brugarolas Village
Brugarolas Village

8,9 / 10 (58 hodnocení)

V ubytování Brugarolas Village máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Brugarolas Village se nachází v obci Castelltersol a nabízí bazén, zahradu, terasu, výhled na hory a bezplatné Wi-Fi. Apartmány mají TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu se sprchou a fénem a kuchyň s lednicí, mikrovlnnou troubou a varnou deskou. K dispozici je také toustovač, kávovar a rychlovarná konvice. Na místě je dětské hřiště. Na místě si můžete zahrát stolní tenis a v okolí se věnovat pěší turistice nebo cyklistice. Ubytování je vzdálené 47 km od katedrály Sagrada Familia a 49 km od budovy La Pedrera. Letiště Barcelona El Prat je vzdálené 64 km.

Cal Ton
Cal Ton

8,8 / 10 (41 hodnocení)

V ubytování Cal Ton máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Cal Ton se nachází v Castelltersolu, 46 km od katedrály Sagrada Familia. Nabízí ubytování s terasou, Wi-Fi zdarma a nepřetržitě otevřenou recepci. Apartmán sídlí v budově ze 17. století, 48 km od budovy La Pedrera a Casa Batlló. Apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. Cal Ton stojí 48 km od bulváru Passeig de Gracia a stanice metra Passeig de Gracia. Na barcelonské letiště El Prat je to 63 km.

La Violeta
La Violeta

8,3 / 10 (114 hodnocení)

Všechny pokoje v hotelu La Violeta mají balkon s výhledem na hory nebo katalánskou vesnici Castellterçol, kde se hotel nachází. Mají bezplatné Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou. Moderní pokoje mají nábytek z tmavého dřeva v kombinaci s barevnými stěnami a textiliemi. Najdete v nich trezor, minibar a vlastní koupelnu s fénem a toaletními potřebami zdarma. Mnohé mají také hydromasážní vanu. La Violeta má vlastní restauraci, která podává pokrmy z místních produktů. V Castellterçolu je také malý výběr restaurací a obchodů. Okolí je obklopené horami a lesy a je ideální pro pěší turistiku. V golfovém klubu si můžete zahrát golf. Do města Can Bosch dojedete za 10 minut. Na barcelonské letiště a do centra města dojedete autem za necelou hodinu.

El Munt
El Munt

Surrounded by forest of oaks and pines, this rustic Catalan country house is located 4 minutes’ drive from Castellterçol and only 40 km away from Barcelona. It offers private indoor and outdoor pools. El Munt features 7 double rooms and 1 triple bedroom each with a private bathroom. There is also a master suite with open fireplace, TV and hydromassage bath. The house features a dining room, a lounge area with sofas and a TV. The kitchen offers an open fireplace and includes a microwave, hob, fridge and coffee maker. There is a covered eating area with barbecue facilities and views of the Pyrenees. El Munt offers large grounds with basketball and football courts and table tennis are also available. The caves of Toll, Sant Julia Chapel, or the ice houses can be reached in 10 minutes by car.