Ubytování ve městě Castellnou de Bages

Město Castellnou de Bages se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Castellnou de Bages nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Castellnou de Bages

Masia La Roca
Masia La Roca

9,4 / 10 (30 hodnocení)

Masia La Roca se nachází 13 km od divadla Kursaal a nabízí ubytování se sezónním venkovním bazénem, balkonem a výhledem na bazén. Tento apartmán má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má terasu, výhled na hory, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 31 km od kláštera Montserrat a 33 km od kulturního parku Cardona Salt Mountain. Na barcelonské letiště El Prat je to 81 km.

Les Roques
Les Roques

9 / 10 (1 hodnocení)

Les Roques se nachází ve městě Castellnou de Bages, 48 km od katedrály Vic, a nabízí terasu, zahradu a bezplatné Wi-Fi. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a cyklistice. Chata má 3 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, kabelovou TV, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Chata má gril a lyžárnu. Les Roques stojí 10 km od divadla Kursaal a 28 km od kláštera Montserrat. Na barcelonské letiště El Prat je to 78 km.

La Vila d'Argençola - Apartamentos
La Vila d'Argençola - Apartamentos

8 / 10 (6 hodnocení)

La Vila d'Argençola - Apartamentos se nachází v Castellnou de Bages, 21 km od divadla Kursaal a 24 km od kulturního parku Cardona Salt Mountain. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a posezením. Apartmány mají TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu se sprchou a fénem a kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí. Některé apartmány mají terasu a/nebo balkon s výhledem na hory nebo do zahrady. Na místě je zahrada s grilem a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Apartmán je vzdálený 41 km od golfového hřiště Ribera Salada a kláštera Montserrat. Letiště Barcelona El Prat je vzdáleno 91 km.

La Vila d'Argençola, señorial y histórica
La Vila d'Argençola, señorial y histórica

La Vila d'Argençola, señorial y histórica se nachází ve městě Castellnou de Bages, 21 km od divadla Kursaal, a nabízí balkon, zahradu a bezplatné Wi-Fi. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Vila má 6 ložnic, 6 koupelen, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. K dispozici je také gril. La Vila d'Argençola, señorial y histórica stojí 24 km od kulturního parku Cardona Salt Mountain a 41 km od golfového hřiště Ribera Salada. Na barcelonské letiště El Prat je to 91 km.