Ubytování ve městě Castellfullit del Boix

Město Castellfullit del Boix se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Castellfullit del Boix nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Castellfullit del Boix

Luxurious Cottage with Swimming Pool in Catalonia
Luxurious Cottage with Swimming Pool in Catalonia

10 / 10 (3 hodnocení)

Luxurious Cottage with Swimming Pool in Catalonia se nachází ve městě Castellfullit del Boix. Hosté si zde mohou zahrát stolní tenis a využívat bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má 2 ložnice, TV a plně vybavenou kuchyň s myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Hosté mohou využívat venkovní bazén. Letiště Barcelona El Prat je vzdáleno 63 km.

17th century farmhouse in Bages near Montserrat
17th century farmhouse in Bages near Montserrat

9,7 / 10 (3 hodnocení)

V ubytování 17th century farmhouse in Bages near Montserrat máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Farma ze 17. století se nachází v obci Bages u Montserratu v obci Castellfullit del Boix a nabízí venkovní bazén. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. K dispozici je také kuchyň se sporákem, myčkou a mikrovlnnou troubou. Na barcelonské letiště El Prat je to 64 km.

Heritage Cottage in Maians with Swimming Pool
Heritage Cottage in Maians with Swimming Pool

9 / 10 (4 hodnocení)

Heritage Cottage in Maians with Swimming Pool se nachází v obci Castellfullit del Boix a nabízí ubytování se soukromým bazénem. Hosté si zde mohou zahrát stolní tenis a využívat bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má 8 ložnic, TV, vybavenou kuchyň s myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou, pračku a 2 koupelny se sprchou. Nechybí ani ložní prádlo a ručníky. Hosté mohou využívat venkovní bazén. Na barcelonské letiště El Prat je to 63 km.

Comfy Cottage in Maians with Swimming Pool
Comfy Cottage in Maians with Swimming Pool

8 / 10 (1 hodnocení)

Comfy Cottage in Maians with Swimming Pool se nachází ve městě Castellfullit del Boix. Hosté si zde mohou zahrát stolní tenis a využívat bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má 3 ložnice, 1 koupelnu se sprchou a vanou, posezení a kuchyň s myčkou nádobí. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Comfy Cottage se nachází v obci Maians s bazénem a nabízí venkovní bazén. Na barcelonské letiště El Prat je to 63 km.